Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat: Arogant și coleric, în sensul rău"

 Dumitrache Laura
.

Mihai Găinușă a părăsit echipa Cronica Cârcotașilor de pe Prima Tv în urmă cu câțiva ani. Deși nimeni nu se aștepta, prezentatorul TV a avut o dispută cu fostul său coleg de platou, Șerban Huidu. Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anii 2000, Mihia Găinușă și Șerban Huidu erau cei mai apreciați prezentatori TV din România. Cei doi prezentau emisiunea Cronica Cârcotașilor. Anii au trecut, iar prietenia dintre cei doi s-a rupt, iar Găinușă a părăsit reality show-ul, făcând acuzații grave la adresa fostului coleg de platou.

Mihai GainusaMihai Gainusa

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihai Găinușă a fost întrebat despre fostul coleg, iar răspunsul lui a surprins pe toată lumea. De asemenea, fostul prezentator TV a spus cu cine ar vrea să prezinte o emisiune.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV!De ce nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani!Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino'

Citește și: Fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală:„E vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe'

Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat

În urmă cu mulți ani, Șerban Huidu și Mihai Găinușă formau o echipă greu de depășit în televiziunea din România. Ulterior, relația lor s-a rupt, iar între cei doi a izbucnit un scandal de proporții. Mihai Găinușă a părăsit Cronica Cârcotașilor în 2014, iar Huidu a rămas la cârma emisiunii.

Prezent în cadrul emisiunii lui Măruță, Găinușă a răspuns celor mai picante întrebări. Pentru că nu a vrut sub nicio formă să mănânce iute, Mihai Găinușă a răspuns la toate întrebările incomode. Acesta a vorbit și despre fostul coleg, Șerban Huidu, caracterizându-l ca fiind  arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului'.

Mihai Găinușă și-ar dori să lucreze cu Mircea Badea

Mihai Găinușă a fost nevoit să răspundă și la alte întrebări mult mai intersante. Fostul prezentator de la Prima TV l-a caracterizat pe Florin Călinescu, făcând o diferență între omul de televiziune din prezent și cel de acum 24 de ani. Cei doi au colaborat pe plan profesional. Trecut – talentat, bun organizator și arogant. Prezent – arogant, și mai arogant, mai puțin talentat.„, a spus Gainusa.

Întrebat alături de cine ar prezenta un scenariu apocaliptic, Mihai Găinușă l-a ales pe Mircea Badea, mărturisind că s-ar înțelege foarte bine cu el. „Cu Mircea Badea. Este singurul cu care m-aș putea înțelege. Și Oana Zăvoranu. Nu Dianei Șoșoacă. Nu poți lucra cu cineva care te poate sabota, a mai spus omul de radio.

Cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă

În urmă cu 7 ani, Mihai Găinușă a renunțat la aparițiile televizate, da și la prietenia cu Șerban Huidu. În prezent cei doi nu mai comunică absolut deloc. Cu toate astea, Găinușă a revenit la prima pasiune: radioul. Acesta are emisiune în fiecare dimineață la Național FM, unde moderează alături de Oana Paraschiv emisiunea  „Matinal efervescent'. De asemenea, Găinușă are propriul canal de Youtube.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton