Ce a spus Andreea Marin despre Lili Sandu, în direct, la Vorbește Lumea: "Un compliment implică și un pic de minciunică"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a spus Andreea Marin despre Lili Sandu, în direct, la „Vorbește lumea”. Andreea Marin a fost invitata lui Lili Sandu la show-ul „Vorbește lumea” , unde a vorbit despre proiectul ei de suflet gala „A-tipic Beauty”, la care au luat parte și o mulțime de vedete. Prezentatoarea show-ului de la PRO TV s-a aflat și ea printre persoanele publice de la evenimentul Andreei Marin. „Zâna surprizelor” i-a făcut lui Lili Sandu o mărturisire care a emoționat-o, cu privire la prezența ei în cadrul galei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce a spus Andreea Marin despre Lili Sandu, în direct, la „Vorbește lumea”. Andreea Marin a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, unde a vorbit cu Lili Sandu despre gala „A-tipic Beauty”, organizată la Palatul Parlamentului. Gala „A-tipic Beauty” este un eveniment în care mai multe vedete au militat, prin prezența lor, pentru drepturile persoanelor cu dizabilitățile. Printre celebritățile invitate s-a aflat și Lili Sandu, a cărei apariții a impresionat-o până și pe Andreea Marin. „Zâna surprizelor” e emoționat-o extraordinar pe Lili Sandu, când i-a spus cât de mult a apreciat maniera în care s-a prezentat la eveniment.

lili-sandu-sperietura-sora-cu-moartea-in-grecia-am-crezut-ca-murim-3lili-sandu-sperietura-sora-cu-moartea-in-grecia-am-crezut-ca-murim-3

Ce a spus Andreea Marin despre Lili Sandu, în direct, la „Vorbește lumea”

Andreea Marin a emoționat-o pe Lili Sandu, în direct la show-ul „Vorbește lumea”, când au început să vorbească despre gala „A-tipic Beauty”. Lili Sandu a fost una dintre invitate, la evenimentul organizat de Andreea Marin, iar veterana din televiziune a apreciat foarte mult apariția acesteia. Andreea Marin a ținut să-i spună, în direct, lui Lili Sandu cât de mult i-a plăcut apariția ei în cadrul galei.

Citește și: Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: ‘Îi iubesc nespus și sunt…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a înțeles Daniel Buzdugan cu Andreea Marin când făceau echipă la TVR Iași și în ce relații sunt acum: „La ea, nu mergea cu…’ / EXCLUSIV

Andreea Marin: „Vreau să-ți spun că ai strălucit pe scena de la Gala Atipic Beauty de la Parlament!

Lili Sandu: „Așa compliment, venit de la Andreea Marin! Vă mulțumesc!

Andreea Marin: „Nu e un compliment, pentru că un compliment implică și un pic de minciunică. Este o realitate, ai strălucit!', a fost discuția plină de aprecieri dintre cele două vedete.

Andreea Marin a schimbat o lege pentru persoanele cu dizabilități

De 10 ani, Andreea Marin este implicată în proiectul „A-tipic Beauty” ce are drept scop susținerea drepturilor persoanelor cu dizabilități și eliminarea discriminării, la locul de muncă și oriunde în societate, împotriva acestei categorii de persoane. În cadrul unui eveniment, organizat pentru această cauză, Andreea Marin a anunțat că a schimbat o lege importantă pentru persoanele cu diazbilități.

„În primul rând am reușit să schimbăm o lege în țara asta. Pentru persoanele cu dizabilități. În al doilea rând lumea este mai echilibrată. Dacă fiecare categorie ar avea drepturile respectate, am trăi cu toții într-o lume mai corectă, mai echilibrată, într-o țară mai civilizată, așa cum ne-o dorim. Nu? Și nu în ultimul rând oamenii aceștia au niște povești sensibile pe de-o parte, dar extraordinare pe de altă parte. Au realizări de invidiat. Te și întrebi cum au putut să facă atât de multe lucruri. Veți afla niște povești în seara aceasta care vă vor lăsa uimiți pentru că nu ai cum să nu te întrebi când ai ei timpul, imaginația, forța să facă. Să miște munții. Asta este lecția. Avem o comunitate care a crescut frumos’, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton