"Sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta". Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman a plecat în vacanță în Egipt, alături de fiica ei, Isabela. După ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale, vedeta a decis să se relaxeze departe de România. Cu toate astea, Oana a avut parte de o surpriză neplăcută într-un magazin din Egipt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a avut parte de momente dificile la început de an. Vedeta s-a despărțit de Marius Elisei, după 10 ani de relația. Cei doi și-au aruncat vorbe grele în mediul online, dar acum spiritele s-au mai calmat între ei. Pentru a se relaxa, Oana a plecat împreună cu fiica ei în Egipt.

oanaoana

Deși a mers în Egipt să se distreze alături de fiica ei, Oana a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Vedeta le-a povestit fanilor din meidul online că s-a confruntat cu o situație neașteptată chiar în unele dintre cele mai luxoase locuri din Egipt.

Citește și: Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, după despărțire: „Nu am știut ca voi reuși să…”

Citește și:Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit, cu lacrimi în ochi: 'A fost totul greșit. Îmi cer scuze…'

Citește și:Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu: „A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi'

Citește și:„Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi”. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

Oana Roman a plecat în vacanță în Egipt, alături de fiica sa, Isabela. Deși se relaxează departe de stresul din Capitală, Oana a împărtășit cu fanii ei un moment șocant de care a avut parte într-un magazin din Egipt. Vedeta a mărturisit că a mers să cumpere pentru fiica ei o tabletă de pastile și o cremă specială pentru fiica ei, deoarece aceasta făcuse insolație. Mare i-a fost mirarea când a aflat că trebuie să plătească 30 de euro, motiv pentru care i-a cerut vânzătoarei bonul.

„Ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că, evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro… niște escroci',  a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, mândră că a slăbit peste 20 de kilograme

Oana Roman a mers în vacanță în Hurghada, Egipt, alături de fiica sa, pentru o perioadă de 7 zile. Cele două se bucură de momentele frumoase petrecute împreună, iar fanii Oanei au rămas surprinși când au văzut-o pe vedetă îmbrăcată în costum de baie. Oana Roman a reușit să slăbească pese 20 de kilograme și este extrem de mândră de ea.

„Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o dată. Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumătate, săptămânal pt aceste proceduri. Minus 4 cm după o singură ședință. Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman va sărbători ziua de naștere a fiicei sale în vacanța din Egipt

Fiica lui Petre Roman este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Vedeta le-a promis internauților că le va oferi toate detaliile din timpul vacanței sale in Egipt. Pe 21 februarie, Isabela va împlini 9 ani, iar Oana Roman îi va sărbători ziua de naștere în Hurghada.

„Am multe vacanțe plănuite anul ăsta. În martie plecăm din nou, de Paști plecăm din nou și pentru la vară încă nu știu, dar vacanța din martie și cea de Paști sunt deja planificate. Ca în fiecare an, în februarie mergem în Egipt, anul ăsta am ales un resort la care nu am mai fost, la recomandarea prietenei mele, în Hurghada și vom pleca o săptămână undeva unde este cald și unde o voi serba și pe Isa deoarece pe 21 februarie este ziua ei',  a spus Oana Roman în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton