Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

 Raiciu Adriana
.

Ce a făcut Simona Halep după ce a semnat actele de divorț. Joi, 8 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, la mai puțin de un an de la cununia civilă. La puțin timp după ce a ieșit la notar, sportiva a fost surprinsă de paparazzi. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut, după ce a semnat actele de divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021, iar în luna noiembrie a acestui an ar fi urmat nunta și cununia religioasă. Totuși, miercuri, 7 septembrie, s-a aflat că cei doi vor merge pe drumuri diferite, vestea fiind confirmată câteva ore mai târziu de omul de afaceri machidon.

halep-divorthalep-divort

Joi, 8 septembrie, o zi mai târziu după ce s-a aflat de separarea celor doi, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, fiind surprinși la notar. Imediat după ce au terminat cu semnarea actelor, tenismena a mers într-un loc neașteptat!

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc.Și-a cărat bagajele, împreună cu un bărbat

Citește și: Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022:’Nu există mai sustenabil de atât’

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Ce a făcut Simona Halep după ce a semnat actele de divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, astăzi, 8 octombrie, la mai puțin de un an de la cununia civilă. Cei doi s-au văzut la notar, au semnat actele de divorț, iar apoi și-a văzut fiecare de drumul său. Tenismena mers imediat la o bancă din centrul Capitalei, unde a stat preț de câteva minute bune.

Sportiva părea extrem de abătută și îngândurată, cel mai probabil după răsturnarea de situație din relația ei, în momentul în care a ieșit din instituție. Mai multe imagini puteți vedea în GALERIA FOTO, dar și AICI.

De asemenea, tenismena a ieșit din bancă prin spatele băncii și a mers spre locuința sa. La destinație, șoferul i-a deschis ușa și aceasta a intrat în curte alături de o gardă de corp. Alte două mașini au venit să păzească în fața casei.

De ce s-au despărțit Simona Halep și Toni Iuruc

Conform Prosport.ro, ca motiv al despărțirii, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi oferit celor din anturaj drept explicație a divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a tenismenei.

La scurt timp după ce informația a apărut în presă, Toni Iuruc a confirmat despărțirea de Simona Halep, deși, inițial, spunea că nu vrea să-și comenteze viața privată. Cei doi urmau să facă nunta pe 13 noiembrie 2022, însă se pare că evenimentul nu va mai avea loc.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!, a declarat Toni Iuruc.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton