Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor România. Fanii au criticat-o aspru: ”Îi plângea lumea de milă, dar...”

 Lupescu Anca
.

Elena Ionescu este cea care a câștigat Survivor România, dar a și stârnit destul de multe controverse printre fanii emisiunii. 

Elena Ionescu a luptat din greu pentru marele premiu, iar aventura din Republica Dominicană i-a atras și multe antipatii. 

După ce s-a întors în țară, Elena Ionescu a decis să își facă o intervenție la nivelul buzelor. Vedeta și-a pus acid hialuronic în buze, iar fanii nu au fost deloc fericiți.

Unele dintre motivele pentru care fanii Elenei au vrut ca Faimoasa să câștige Survovior România 2020 a fost acela că Elena ar avea o viață grea. Se vehicula că ar sta în chirie și i-ar fi greu să-și crească fiul, fiind mamă singură. Văzând că Elena și-a făcut intervenția chirurgicală de mărirea buzelor, unii fani au fost extrem de supărați.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…' a scris cineva. 

Castigatorul Survivor Romania a primit marele trofeu, dar si premiul în valoare de 250.000 de lei.

images-6images-6

Elena Ionescu vine după o perioadă foarte tulbure în ceea ce priveşte viaţa privată. La sfârşitul verii anului trecut, Elena şi soţul ei au decis să divorţeze, la un an de când au devenit părinţi şi la mai puţin de doi ani de la nuntă.

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană, a declarat Elena Ionescu despre experienţa Survivor România 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton