Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: “Cred că merit asta” / VIDEO EXCLUSIV

.

Andreea Răducan și-a dedicat viața sportului și a făcut performanță în gimnastică. Efortul depus i-a adus faimă și bani, pe care fosta campioană i-a investit inteligent, asigurând astfel confortul familiei. Ce a făcut cu banii câștigați? Andreea Răducan și-a cumpărat o casă, o mașină și a preferat să se relaxeze călătorind.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Răducan lucrează la Fundația Olimpică Română încă din 2006 și își dedică timpul proiectelor sportive, printre acestea numărându-se și ediția a X-a a Cupei de Gimnastică Andreea Răducan, care a fost un eveniment aniversar.

andreea-raducan-10andreea-raducan-10

Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică

Fosta campioană și-a întemeiat o familie cu Daniel Tandreu și sunt părinții a doi copii frumoși: Amira Sophia, care în toamnă împlinește 5 ani, și Andrei Filip care în luna august va face 3 ani. Andreea Răducan ne-a povestit în exclusivitate la petrecerea aniversară VIVA! 2022 în ce a investit banii câștigați din gimnastică.

Sunt o tipă destul de calculată și atentă, tocmai pentru că am muncit foarte mult pentru banii pe care i-am câștigat încă de copil. Am reușit să cheltuiesc banii destul de chibzuit. Am considerat că este înțelept înainte de orice alt lucru pe care aș putea să îl fac – să-mi cumpăr o locuință care să fie a mea și asta am și făcut cu banii pe care i-am câștigat după încheierea activității competiționale. Tot ceea ce am agonisit.  

Important este să am casa mea, să am o mașină foarte bună cu care să merg în siguranță, nu să epatez, căci nu sunt genul, să pot poate să merg în locuri în care mi-au plăcut foarte mult, pe care le-am vizitat atunci când eram gimnastă, dar nu am putut să mă bucur îndeajuns de mult de ele și cam asta cred că a fost, nu ceva ieșit din comun. Nu sunt genul să epatez, dar îmi doresc să am un confort din toate punctele de vedere, pe care îl consider necesar. Dacă mă gândesc la efortul depus încă de copil, cred că merit asta.  Tot ceea ce am agonisit vine din efortul propriu și îmi dă o satisfacție fără doar și poate'.

Citește și: Fosta campioană olimpică Andreea Răducan va deveni mămică!

Citește și: Andreea Răducan, gest emoționant în amintirea lui Răzvan Ciobanu. Gimnasta a atras toate privirile la petrecerea VIVA! 2022 

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații: „În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii: „Sunt diferiți și independenți, nu lasă pe nimeni să…' / EXCLUSIV

Andreea Răducan este fericită alături de cei doi copii

Andreea Răducan nu a stat prea mult la petrecerea aniversară VIVA! 2022, întrucât este mamă și ține foarte mult la tabieturile celor doi copii.

Viața alături de ei este absolut minunată, este suficientă agitație, uneori chiar oboseală, dar nu există o bucurie mai mare decât îmbrățișările sincere ale copiilor atunci când vii acasă, cele cu mai multă emoție atunci când trebuie să pleci de acasă, chiar cum s-a întâmplat și acum. Mami le-a promis că nu stă mult la petrecere, eu oricum nu sunt o persoană care ies foarte des la genul acesta de evenimente, nici la altele și mă voi întoarce la ei, evident pentru somn. În general adormim în jur de ora 22.00, foarte rar să spunem că sunt excepții în care depășim ora aceasta. Se întâmplă dacă este weekend sau dacă suntem în vacanță. Însă avem programul nostru de seară, în care păpăm, apoi ne dăm cu cremă după ce ne spălăm, povestim', ne-a povestit fosta campioană.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton