Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: "Am găsit niște liste, era foarte organizat"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe. Moartea fulgerătoare a lui Nosfe, la doar 37 de ani, a îndurerat profund familia artistului și pe cei apropiați. Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, și fiica acestuia au fost extrem de afectate și caută și acum vindecare după dispariția cântărețului. Nosfe avea o mulțime de planuri pe care nu a mai apucat să le ducă la bun-sfârșit. Regretatul artist își notase în telefon una dintre cele mai mari dorințe ale sale, iar aceste însemnări au fost ulterior găsite de soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe. Fostul membru al trupei „Șatra Benz”, Nosfe, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani, lăsând în urmă o soție și o fiică, care nici acum nu și-au revenit în urma dramei suferite. Nosfe a murit la scurt timp după un concert de excepție pe scena Romexpo, alături de colegii din Șatra Benz, și nimeni nu se gândea că aceea avea să fie ultima dată când îl vor vedea pe artist performând. Nosfe avea planuri mari și un vis ce a rămas neîmplinit, dar pe care apucase să îl noteze în agenda telefonului. Iată ce a descoperi Mădălina Crețan în telefonul artistului, după moartea sa.

img-25-2img-25-2

Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui

Înainte ca Nosfe să plece din această lume încă avea priorități bine stabilite, mai ales în ceea ce privește marea sa pasiune, muzica. Nosfe visa să își lanseze următorul album și își notase în telefon toate detaliile despre evenimentul ce voia să îl organizeze.

„Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui cu Mădă niște liste. Era foarte organizat. Am găsit liste cum vrea să fie lansarea, ce mâncare să se pună la lansare, ce să se facă, vrea să fie o expoziție, vrea să fie un muzeu cu chestii făcute de el.

El desena foarte mult. O să fie desene de la el, caiete cu versuri, outfit-urile lui, multe chestii personale. Scria și de ce colaborări își dorește', a mărturisit LU-K Beats în cadrul unui podcast.

Citește și: ‘Simțea că are un nod în capul pieptului’. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Citește și: Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe: „O femeie sinceră și minunată'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat, după doi ani în care nu și-au vorbit: „Măi, nebuno, ai înțeles total greșit'. Cele două s-au certat din cauza lui Alex Bodi

Mădălina Crețan: „De când a murit soțul meu, mergem la terapie”

După moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan și-a concentrat toată energia asupra fiicei lor, Iris, pe care s-a străduit din răsputeri să o ajute să treacă mai ușor peste moartea tatălui. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că ea și fetița ei au apelat la psiholog.

Copilul întreabă de Nosfe, da, de multe ori îmi zice ‘unde e tati?’. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu, mergem la terapie împreună. Și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră’:. a spus Mădălina Crețan, potrivit click.ro.

Mădălina Crețan, despre Nosfe: „Simt că este în casă alături de mine”

Mădălina Crețan a mărturisit că simte prezența regretatului ei soț și a descris expriențele pe care le-a avut după moartea lui Nosfe.

Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… De exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu. Și am știut că este a lui. Plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva„, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton