Caz unic în lume! Bărbatul a născut de trei ori natural! Cum arată acum Thomas Beatie și copiii

 Pirvu Cristina
.

O lume întreagă a rămas cu gura căscată când a aflat că Thomas Beatie este însărcinat. Bărbatul și soția și-au dorit mult o familie, mulți copii, iar dorința li s-a îndeplinit. Bărbatul a născut natural trei copii! Iată cum a fost posibil!

Americanul Thomas Beatie, în vârstă de 45 de ani, a devenit în anul 2007 primul bărbat de pe planetă care a născut. La scurt timp după prima sarcină, el a șocat din nou: era iar gravid!

Thomas s-a născut femeie, în Hawaii. A vrut însă să devină bărbat, statut ce i-a fost recunoscut legal în urmă cu aproximativ douăzeci de ani, în urma unui tratament hormonal. Din punct de vedere fizic, însă, el este tot femeie şi astfel a putut da naştere unui copil pe cale naturală. Thomas povestea că, pe vremea când era femeie, a pierdut o sarcină de tripleţi.

Bărbatul s-a căsătorit cu Nancy. Se pare că ea nu a putut avea copii, iar el a luat decizia și a rămas gravid. Recent, în urmă cu aproximativ un an de zile, o bucurie a venit în viața lor, al patrulea copil născut de data aceasta de Nancy.

Thomas Beatie a făcut schimbare de sex la 24 de ani

Thomas Beatie a fost până la 24 de ani femeie.

„Am născut natural, nu prin cezariană, la fiecare dintre sarcini. E foarte greu să naști. Femeile când nasc se gândesc că e un proces natural, dar e cea mai intensă durere pe care am avut-o. Avem o rezervă din spermă celui care a donat pentru cei trei copii. Nu ne-am hotărât dacă vom mai avea încă un copil, pentru că e muncă grea”, a explicat Thomas în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, în urmă cu 9 ani. El a născut a treia oară în 2010.

 

Caz unic în lume! Bărbatul a născut 3 copiiCaz unic în lume! Bărbatul a născut 3 copii

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton