Cauza morții Cristinei Țopescu. Medicii legiști au făcut anunțul, în urma necropsiei. „Inima era mai grasă decât normal”

 Lixandru Livia
.

Din punctul de vedere al medicilor legiști, infarctul rămâne principala cauză a morții Cristinei Țopescu', a precizat jurnalistul Libertatea Cristian Burcioiu. Joi, 16 ianuarie, jurnalista va fi incinerată, așa cum și-a dorit.

cristina-topescu-696×445-1-2-1-1cristina-topescu-696×445-1-2-1-1

Cristina Țopescu a murit în somn, din cauza unui infarct, și timp de două săptămâni nu a știut nimeni că este decedată. Legiștii au stabilit și de ce inima Cristinei Țopescu, care avea doar 59 de ani, a încetat să mai bată.

„Azi, timp de două ore, au facut necropsia, iar inima era mai grasă decat normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul', a spus jurnalistul Libertatea.

Jurnalistul a mai spus că, pe toata durata necropsiei inimii, în sală s-au aflat și polițiști de la Ilfov, care se ocupă de anchetă și care au filmat întreaga operațiune medicală.

 „În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei', a afirmat acesta.

Astăzi, familia, prietenii și cei care au cunoscut-o pe Cristina Țopescu își pot lua adio de la ea la capela Cimitirului Bellu. Cristina le-a transmis, cu fiecare ocazie, prietenilor apropiați că-și dorește ca, după moarte, să fie incinerată, iar cenușa să-i fie aruncată în mare, loc pe îl iubea enorm. Trupul ei neînsuflețit va fi incinerat joi, așa cum și-a dorit, scrie sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton