Catrinel Menghia, primele declarații despre divorțul de fostul soț. Actrița a fost înșelată

 Pirvu Cristina
.

Catrinel Menghia a fost prezentă în România câteva săptămâni, la lansarea filmului în care joacă. Ea a făcut dezvăluiri despre trecutul ei, despre cum fostul soț a înșelat-o. Nu i-a fost ușor, dar acum are o familie frumoasă. 

La început, Catrinel Menghia a crezut că și-a găsit sufletul pereche. După 7 ani, lucrurile s-au schimbat.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!', a spus Catrinel Menghia, la radio, cu Andreea Esca.

Atunci când și-a dat seama că a fost trădată, Catrinel a luat o decizie radicală și a plecat fără să privească înapoi. „Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!', a mai spus Catrinel Menghia, care pe vremea aceea avea 26 de ani.

Catrinel Menghia are o fetiță

În luna februarie a acestui an, Catrinel Menghia, cunoscută drept Catrinel Marlon, a devenit pentru prima oară mama. Fetița a venit pe lume la ora 5:49 și a primit numele Caroline Léon Di Lodovico. Românca, în vârstă de 32 de ani, are o relație de aproape 7 ani cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico.

Catrinel Menghia vorbește despre divorțCatrinel Menghia vorbește despre divorț

Catrinel Menghia, frumoasă de pică la premiera din România a filmului 'La Gomera'. Actrița are scene de nuditate răvășitoare în film

Catrinel Menghia se află zilele acestea în România, unde s-a întors special pentru premiera filmului ‘La Gomera’, în regia lui Corneliu Porumboiu, film care anul acesta  a fost prezentat prima dată la Cannes. Vedeta a fost o apariție de senzație pe covorul roșu la București, unde s-a întâlnit cu multe alte vedete, precum Inna, care a și ținut să facă o fotografie cu modelul. Înainte de a ajunge în România, Catrinel a captat atenția tuturor pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, unde a purtat o rochie de un roșu aprins.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton