Catrinel Menghia, pe covorul roșu, la Cannes. Cum arată fotomodelul la trei luni de când a născut o fetiță

 Pirvu Cristina
.

Catrinel Menghia nu a lipsit pe covorul roșu de la Cannes. Românca noastră a apărut pentru prima oară în mod public după ce a născut o fetiță în urmă cu fix trei luni. Fotomodelul se pare că a slăbit și are o siluetă de invidiat. 

Grațioasă, elegantă, zâmbitoare, Catrinel Menghia a atras toate privirile pe covorul roșu de la Cannes. Românca a pășit cu încredere în fata fotografilor care au surprins-o în ipostaze inedite. În urmă cu aproximativ 3 luni, pe 25 februarie, Catrinel a născut o fetiță perfect sănătoasă. A reușit să slăbească cu ajutorul unei diete echilibrate.

Fotomodelul a ales să poarte o rochie extravagantă, creată de Gyunel, designerul fiind inspirat de Hans Christian Andersens ‘The Wild Swans. Look-ul ei a fost completat de bijuterii Chopard.

Priviți galeria foto cu apariția celebrului fotomodel.

Catrinel Menghia la CannesCatrinel Menghia la Cannes

Catrinel Menghia, schimbare radicală de look. S-a tuns și s-a făcut blondă

A slăbit spectaculos după ce a născut, iar acum Catrinel Menghia și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look. Fotomodelul s-a vopsit blondă și s-a tuns mai scurt. Schimbarea de look a vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton