Catrinel Menghia a primit premiul special la Festivalul de Film de la Roma pentru regia scurtmetrajului "Ossa/Bones"

 Dumitrache Laura
.

Catrinel Menghia continuă să fie o adevărată surpriză pe covorul roșu. Zilele trecute, frumoasa actriță a primit premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones', la care a colaborat  cu Daniele Testi. Apariția vedetei a fost una senzațională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SÂMBĂTĂ GRATIS, AICI!

Celebrul fotomodel Catrinel Menghia a câștigat premiul Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului  „Ossa/ Bones', realizat împreună cu Daniele Testi, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști italieni. Scurtmetrajul a fost prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă Alice nella città a Festa del Cinema di Roma' (Festivalul de Film de la Roma).

catrinel menghiacatrinel menghia

Catrinel Menghia/Marlon, a devenit și regizor de film de succes în Italia. Actrița a creat scurtmetrajul  „Ossa/ Bones', la care a colaborat  cu unul dintre cei mai renumiți cineaști din Italia. Cea de-a 17-a ediție a festivalului Rome Film a avut loc în perioada 13023 octombrie 2022.

Citește și: Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții spectaculoase la Cannes 2022.Cum s-au îmbrăcat actrițele

Citește și:Locuiește în Italia de ani buni. Catrinel Menghia, mesaj în plină carantină, împotriva coronavirusului:”Rămâi acasă! Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare”

Citește și:Roxana Nemeș este noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV înainte de finală

Citește și: Horoscop BANI și SUCCES 24-30 octombrie 2022.Influențe în casa banilor!

Catrinel Menghia a primit premiul special la Festivalul de Film de la Roma pentru regia scurtmetrajului său

Catrinel Menghia, în vârstă de 37 de ani a primit premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului său„Ossa/ Bones', realizat împreună cu Daniele Testi. Drama Ossa le are în centru pe Julia, un model în căutarea succesului și pe Ramona, o tânăr romă care își câștigă traiul cântând la metrou. Destinele lor se unesc, ajungând să se cunoască pe fundalul unei Rome multietnice.

„Realitatea Romei de astăzi este spusă prin ochii a două tinere din clase sociale diferite. Nucleul poveștii este construit pe conceptul dualității: dualitatea protagonistelor și a spațiului. A luminii și întunericului, combinate cu cea a poveștii. Pe lângă acea dualitate, explorăm conceptul identității. Caând cele două tinere vin în contact cu lumea fiecăreia, par că se contopesc. Granițele sunt tot mai estompate', declară Catrinel Marlon(Menghia) și Daniele Testi.

Catrinel Menghia a devenit și regizor de film în Italia

Scurtmetrajul regizat de Catrinel Menghia/Marlon și Daniele Testi, cineast italian a fost scris de Francesca Nozzolillo. Pe lângă cariera de fotomodel și actriță, Catrinel a reușit să creeze un proiect de excepție. „Ossa' este o producție Masi Film, în co-producție cu Castadiva Pictures SPA și 8Production SRL.

Este produs de Massimiliano Di Lodovico, în colaborare cu Fabio Nesi și Laura Catalano. Imaginea este semnată de Giuseppe Pignone, costumele de Ginevra Polverelli, scenografia de Gianni Brugnoli, montajul de Guido Fonio și muzica de Rossano Baldini.

Catrinel a fost implicată în numeroase proiecte cinematografice

Catrinel Menghia este căsătorită cu Massimiliano Di Lodovico. Născută la Iași, Catrinel a început cariera în modă la vârsta de 16 ani. A jucat în filmul „La Città Ideale' (2012), de Luigi Lo Cascio, iar în 2013 a primit Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015 a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „Lerrore', iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinema-ului italian.

De asemenea, frumoasa româncă a fost ambasadorul brandului Chopard la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes, fiind implicată în numeroase proiecte cinematografice. A regizat o reclamă Bulgari pentru organizația Salvați Copiii. În prezent, Catrinel Menghia/Marlon își pregătește debutul regizoral în lungmetraj.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton