Catrinel Menghia a născut! Vedeta a postat prima poză cu bebelușul: "Bine ai venit pe lume"

 Pirvu Cristina
.

Catrinel Menghia a născut! Vedeta a postat prima poză cu bebelușul astăzi. A făcut și primele declarații despre evenimentul fericit din viața ei. 

„Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico ♥️ 25.02.2019 ⏰05.49 am”, a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginii cu ea în timp ce-şi alăptează bebeluşul.

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru prima oară. Pe tot parcursul sarcinii, fotomodelul a făcut foarte mult sport pentru a se menține în formă. În urmă cu ceva timp, ea a postat un mesaj emoționant pentru copilul ei.

‘Bună micuțule, 

Te simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de șase luni și deja am experimentat atât de multe împreună. Eu și tati nu mai avem răbdare să te întâlnim. Șapte ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou’, a fost mesajul scris din suflet de Catrinel Menghia.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton