Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Suma este imensă

 Lupescu Anca
.

Anna Lesko va putea fi văzută la Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Anna Lesko este extrem de încântată să participe la Ferma. Spune că este o mare provocare pentru ea și că îi va lipsi fiul ei, dar va încerca să rămână puternică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko va încasa o sumă mare de bani de la Pro Tv

Are o carieră de aproape 20 de ani în muzica din România. Artista a reusit să se plaseze în fruntea clasamentelor muzicale, iar frumusețea, dar și relația cu Irinel Columbeanu, au dus-o pe prima pagină a ziarelor din România.

Basarabeanca a reușit să atragă atenția publicului, motiv pentru care acum va participa la unul dintre cele mai celebre show-uri.

Supă o perioadă de patru luni în care a fost nevoită să își anuleze toate concertele, cântăreața revine în prim plan.

Va încasa 3000 euro la 3 zile

Alături de George Burcea, Alina Pușcău sau Cezar Ouatu, Anna Lesko se află deja într-o locație secretă, în izolare, fără telefon ori alte mijloace de comunicare, acolo unde va rămâne până la jumătatea lunii viitoare.

descărcare-6-3descărcare-6-3

Potrivit surselor, cântăreața ar urma să încaseze suma de 3000 euro pe ediție. O ediție se filmează în trei zile de emisie. Astfel, venitul ei mai mult este direct proporțional cu timpul pe care îl va petrece în emisiune. Dacă va reuși să reziste până la final și să câștige marele premiu, ea va încasa 30.000 euro, scrie playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton