Câți bani de buzunar primesc fiicele Anamariei Prodan lunar. E o sumă la care mulți nici nu visează!

 Oana Pantazi
.

Anamaria Prodan spune că, dacă n-ar mai trebui să muncească deloc de acum înainte, ar avea bani să trăiască încă 20 de vieți. Tocmai de aceea, impresara își permite să le dea fiicelor sale, Sarah și Rebecca, lunar, o sumă impresionantă pe post de bani de buzunar…

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere estimată la 50 de milioane de dolari, bani ce le permit să trăiască pe picior mare, așadar sexy-impresara nu se zgârcește nici când vine vorba despre propriile plăceri, nici în privința banilor pe care îi investește în educația copiilor.

Anamaria Prodan are două fiice Sarah (21) și Rebecca (20), provenite din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar în 2008 a devenit mamă pentru a treia oară, pe 31 august venind pe lume Laurențiu jr., fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, care are și el un fiu, Luca, născut în 2001, din prima căsătorie.

Sarah și Rebecca nu duc grija zilei de mâine

Pentru educația fiicelor sale, Anamaria Prodan scoate din buzunar în jur de 50.000 de euro, o sumă infimă ținând cont de averea pe care au adunat-o ea și Laurențiu Reghecampf. Fiica cea mică, Rebecca, a studiat moda la New York, Milano și Paris, iar acum, tânăra, aflată în ultimul ani de studii, se află în Abu Dhabi. Sarah își moștenește tatăl, se pare, deoarece preferă baschetul, iar acum studiază la Universitatea Mississippi din SUA.

Evident, fiicele Anamariei Prodan nu trebuie să muncească pentru a-și câștiga existența și a-și plăti studiile, cu atât mai mult cu cât mama lor este foarte generoasă atunci când vine vorba despre banii de buzunar pe care îi primesc Sarah și Rebecca. Întrebată care este suma pe care le-o alocă fiicelor sale lunar, impresara a răspuns cu sinceritate. Dată fiind averea ei, într-adevăr aceștia sunt bani de buzunar, în timp ce pentru alții sunt venitul pe câteva luni…

„Depinde. Între 1.500 și 3.000 de euro pe lună', a spus Anamaria Prodan pentru Impact.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton