Câți bani câștigă Războinicii Survivor 2023. Faimoșii au onorarii și de zece ori mai mari

 Dumba Gabriela
.

„Câți bani câștigă Războinicii Survivor România 2023?” v-ați putea întreba când îi urmăriți chinuindu-se în jungla din Republica Dominicană. Merită efortul? Ei bine, da! Concurenții Survivor România 2023 sunt foarte bine plătiți pentru eforturile lor, iar cea care încasează cea mai mare sumă ar fi Carmen Grebenișan. Însă nici banii câștigați de Răznoinicii Survivor 2023 nu sunt puțini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Războinicii Survivor 2023. Din echipa Faimoșilor fac parte 12 vedete, iar din echipa Războinicilor sunt 12 concurenți care se luptă pentru a câștiga fiecare joc pe traseu. Toți concurenții se luptă pentru marele premiu al emisiunii, de 100.000 de euro. Câți bani încasează Războinicii Survivor România 2023.

screenshot-2023-01-20-at-11-55-37-survivor-romania-2023–cautare-googlescreenshot-2023-01-20-at-11-55-37-survivor-romania-2023–cautare-google

Câți bani câștigă Războinicii Survivor 2023

Survivor România 2023 se filmeză în Republica Dominicană, iar concurenții sunt nevoiți să supraviețuiască în junglă. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a câștiga jocurile de pe traseu, iar de cele mai multe ori, aceștia trec prin momente dificile din cauza foametei și a condițiilor în care trăiesc.

Dar acest chin merită cu prisosință pentru că sume mari de bani merg la concurenții Survivor 2023 pentru fiecare săptămână petrecută în junglă.

Conurenții Survivor România 2023 au lăsat confortul sporit de acasă și preparatele culinare pe îndestulate pentru venituri cuprinse între 1.000 și 1.550 de euro, notează click.ro.

Mai exact, Războinicii de la Survivor România 2023 primesc pentru patru săptămâni în Republica Dominicană venituri curprinse între 4.000 și 6.000 de euro.

La polul opus, Faimoșii de la Survivor România 2023 au negociat contracte și mai substanțiale. Spre exemplu, influencerița Carmen Grebenișan primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în junglă.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine’

Citește și:Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase:„Am dovedit că mă pot schimba

Citește și: Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului Lia:„M-au chemat din lipsă de personaje

De asemenea, fosta balerină Vica Blochina se bucură de suma de 3.000 de euro, aceeași care este primită și de fostul prezentator de la Masked Singer România, Jorge. Bianca Patrichi, cunoscută pentru participarea la Insula Iubirii, de la Antena 1, încasează cea mai mică sumă de la Pro TV, 1.000 de euro.

Câți bani primeau concurenții Survivor România 2022

Survivor România 2023 nu a schimbat sumele pe care le oferă concurenților față de sezonul anterior, când Războinicii au primit tot 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

Potrivit Cancan.ro, Războinicii primeau anul trecut 1.000 de euro pe săptămână, în timp ce Faimoșii primesc mai mult, iar fiecare în parte și-a negociat salariul. Cătălin Zmărăndescu ar primi săptămâna suma de 4.500 de euro, iar pentru cele două săptămâni petrecute în competiție, Roxana Ciuhulescu ar fi primit 8.000 de euro, mai exact 4.000 pe săptămână.

Cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022 au fost Andreea Tonciu, Elena Chiriac, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Robert Niță și Xonia.

Cei 12 Războinici au fost Angela Forero, Alex Delea, Alexandra Duli, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Păunescu și Ștefania Ștefan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton