Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă: "Am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. Mi-au trimis elicopter"

 Oana Pantazi
.

Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă. La 63 de ani, Marcel Pavel se bucură de mult succes, drept urmare artistul este solicitat adeseori să cânte la evenimente private. Recent, reputatul artist a dezvăluit detalii mai puțin știute din viața sa personală și profesională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă. La 63 de ani, Marcel Pavel are o carieră prodigioasă, iar vocea sa specială și inconfundabilă i-a adus o reputație pe măsură. Compozitor, dar și un adevărat om-orchestră, deoarece cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian, dar și instrumente de percuție, Marcel Pavel este un artist care nu are timp să se relaxeze prea mult. Iată ce a povestit acesta în emisiune la Denise Rifai când a fost întrebat câți bani câștigă la o nuntă!

109581853_3126803637376243_21978874496490149_o_1109581853_3126803637376243_21978874496490149_o_1

Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă

De la piesa „Frumoasa mea', care l-a făcut faimos la vârsta de 40 de ani, Marcel Pavel a avut o evoluție rapidă, iar în 2001 era considerat a ajuns cea mai bună voce masculină pop, la Gala Premiilor Industriilor Muzicale Românești. La 50 de ani, copilul rebel și exmatriculat din liceu devenea bursier la Conservator… Acum, Marcel Pavel este una dintre cele mai apreciate și cunoscute voci din industria muzicală autohtonă. Nu întâmplător, Denise Rifai a vrut să știe, printre altele, câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă. Deși deranjat de întrebare, artistul nu a ocolit complet răspunsul.

„Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți? Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?'.

Marcel Pavel a povestit însă cum a ajuns la o nuntă sârbească cu elicopterul, deoarece fusese anunțat mult prea din scurt. Pentru cei care l-au angajat pe artist niciun efort nu a fost prea mic, dovadă cât este de apreciat.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru', a dezvăluit Marcel Pavel la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Marcel Pavel: „Pe bunicul meu l-am iubit enorm, mai mult decât pe tata”

Într-un interviu emoționant pentu VIVA!, Marcel Pavel și-a rememorat copilăria, mărturisind că familia sa a avut o situație materială precară în acele vremuri, și a vorbit cu multă căldură despre bunicul patern, a cărui voce a moștenit-o.

„Pe bunicul meu l-am iubit enorm, mai mult decât pe tata. Tata-mare a avut o voce extraordinară. Iar eu de la dânsul moștenesc vocea. Părintele meu a fost un violonist extraordinar de bun. Și dânsul avea auz absolut. Richard, fiul meu cel mare, l-a moștenit. Noi avem auzul relativ, mai aproape de perfect, să zicem, dar auzul absolut este fenomenal, cu acesta te naști. Iar tata-mare a fost un rapsod popular foarte cunoscut în zona Muscelului. Avea o voce „de se stingeau lămpile, așa spuneau oamenii care îl iubeau. A avut un caiet cu mii de cântece. Le știa pe de rost. Erau cântece haiducești vechi, de sute de ani. Era un extraordinar culegător de folclor.

Pe tata-mare l-am iubit foarte mult, îmi povestea de pe vremea războiului toate întâmplările sale. Dânsul a participat la cel de-Al Doilea Război Mondial, unde s-a și rănit. I-a fost tăiat un deget de la un glonț, degetul de la mâna stângă… Dacă a avut necazul acesta, nu a mai cântat cu vioara din cauza aceasta, dar cu vocea cânta extraordinar. Mama-mare, de asemenea, ne-a îngrijit pe toți. Suntem un neam unit, o familie unită. Din păcate, doar o mătușă mai trăiește. Surorile mamei au murit, mama, la fel, e dureros… Tata a decedat în 1995.

Dar, în orice caz, atunci când mă apucă dorul, merg la Câmpulung Muscel. Aceleași străzi le colind, ca în copilărie. Abia aștept să merg. Am un prieten care îmi oferă hotelul lui, Ceramus se numește. Pe acest loc furam caii și călăream când eram copil. Numai nebunii făceam, dar era frumos. Copiii din ziua de azi nu se mai bucură de astfel de lucruri, totul e virtual. Preocupările acestea ale copilăriei mele au dispărut, din nefericire„, a dezvăluit artistul pentru VIVA!




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton