Câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc: „Nu prea ne plăteau bine...”

 Calin Maria Bianca
.

În anul 2000, serialul 'La Bloc' se clasa pe lista celor mai vizionate, astfel că a fost un real succes pe atunci. Ce-i drept, și astăzi se vorbește despre el, mai ales că personajele s-au făcut remarcate și nu au putut fi uitate. Printre cei care au cucerit imediat inima publicului se numără Emil Mitrache, alias Americanu'. Fanii voiau mereu poze cu el când îl întâlneau și îl considerau bogat pentru rolul său. Ei bine însă, la 20 de ani distanță, actorul a dezvăluit ce bani primea pentru un episod! Iată câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc. Aceasta este întrebarea care încă se află pe buzele fanilor serialului 'La Bloc'. Emil Mitrache, alias Americanu', avea unul dintre rolurile principlae și totodată unul dintre cele mai amuzante și captivante, viața sa amoroasă și femeile din jurul său stârnind interesul telespectatorilor. De asemenea, în serial era în postura de bărbar singur, cu bani, iar 'gagicile' roiau în jurul său, astfel că mulți s-au întrebat dacă din punct de vedere financiar stă bine și în realitate.

americanu-8americanu-8

În anii 2000, milioane de români urmăreau cu sufletul la gură La Bloc, unul dintre cele mai cunoscute și populare seriale românești din toate timpurile. Toate personajele avea partea lor de umor, însă Americanu' a devenit mai repede decât se aștepta favoritul tuturor, astfel că și acum se vorbește despre el. La 20 de ani distanță, Emil Mitrache a dezvăluit ce sume încasa pentru un episod pentru a lămuri curiozităților pe care fanii săi le-a avut ani la rând.

Citește și: Emil Mitrache, celebrul Americanu’ din La Bloc, a încercat multe meserii: „Niciun impresar nu mai bate la poartă”

Citește și: O tragedie l-a împiedicat pe Americanu’ din La Bloc să avanseze în Armată. Ce l-a șocat pe Emil Mitrache

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Prima echipă care s-a reunit la Irina Fodor, după cursa individuală

Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Faimoșii propuși spre eliminare

Câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc

Actorul Emil Mitrache, cel care i-a dat viață personajului spumos Americanu, a povestit, recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, faptul că nu a fost chiar mulțumit de salariul pe care-l primea pe atunci când filma și juca în serialul 'La Bloc'. Deși lumea doar visa la 250 de dolari pe zi, Americanu' lua acești bani pe un singur episod, și zilnic filma pentru două, ceea ce înseamnă că ajungea și la 500 de dolari în 12 ore de muncă.

'Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21:00, dar noi băgam până la 23-00, chiar 01:00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

Cam 250 de dolari la cursul ProTV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam 2 episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână.', a declarat actorul Emil Mitrache în podcastul Acasă la Măruță.

Americanu': „Nu știai exact când vin banii pentru că nu aveam o zi de plată'

Ei bine, din perspectiva multor, suma de 500 de dolari pe zi nu este deloc mică, ținând cont că și în ziua de azi sunt oameni care muncesc o lună și nu le intră acești bani în buzunar. Totuși, Emil Mitrache nu vedea acești bani zilnic în mână. Ba mai mult, nici nu avea o dată stabilită de salariu, astfel că mereu aștepta cu nerbădare să i se ofere plicul.

„Sunt un tip foarte chibzuit, problema era așa, nu știai exact când vin (banii – n.r.) pentru că nu aveam o zi de plată, ianuarie era goală, 3 luni vara era gol, dacă faci o medie pe 12 luni nu ies chiar așa.

Problema este că datorită faptului că Americanu era cireașa de pe tort, omul cu bani și cu gagici, nu exista să nu mă duc în piață, pe stradă să nu-mi zică lumea ‘Nu dai și tu o bere Americane?, li se părea normal, asta face publicul, transpune omul cu personajul.', a mai spus Emil Mitrache în podcastul lui Cătălin Măruță.

Emil Mitrache a fost mereu atent cu publicul său

Emil Mitrache a fost unul dintre cei mai iubiți actori din serialul 'La Bloc', astfel că fanii l-au asociat imediat ca fiind la fel și în viața reală.Americanu' a povestit cum de fiecare dată când ieșea din casă i se spunea replica autentică din serial 'Americane nu dai și tu o bere?', iar de aici ajungea să facă poze cu toți cei care-i cereau acest lucru, indiferent unde se afla.

'Nu era tarabagiu din piață care să nu-mi povestească episoadele pe care le-a văzut. Niciodată n-am refuzat o fotografie, mi-am dat seama că datorită acestor oameni noi mâncăm o pâine', a completat cel care l-a interpretat pe Americanu în La Bloc.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton