Câți bani au pierdut Speak și Ștefania din cauza unei investiții: „Am rămas cu 50 de lei pentru o săptămână. Plângeam…”

 Borcilă Andreea
.

Câți bani au pierdut Speak și Ștefania din cauza unei investiții. Cei doi se bucură de faimă în prezent, însă puțini fani știu, de fapt, prin ce momente dificile au trecut la începuturile lor în cuplu. Iată ce au declarat Speak și Ștefania!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Cei doi artiști formează un cuplu din anul 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit. Au lucruri în comun în ceea ce privește cariera profesională și se completează reciproc. La începutul poveștii lor de iubire, acum câțiva ani, nu a fost totul doar lapte și miere.

speak-3-1speak-3-1

Speak și-a cerut iubita în căsătorie, chiar în timpul filmărilor pentru Asia Express. Formează echipa perfectă atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:”Faza e adevărată”

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic'

Citește și: Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat:”Roagă-te să ajungi la pușcărie”

Citește și: Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Medicii i-au scos lama înfiptă în sân:„Mi-au salvat copilul'

Câți bani au pierdut Speak și Ștefania din cauza unei investiții

Au succes și faimă în industria muzicii, însă au muncit mult până să ajungă aici. Acum câțiva ani, la debutul profesional al Ștefaniei, cei doi și-au investit toți banii puși deoparte. Prin urmare, au cheltuit 13.000 de lei pentru o cameră de filmat. Astfel, au rămas doar cu 50 de lei, să supraviețuiască pntru o săptămână, ceea ce a fost destul de greu.

„Prima investiție mare pe care am făcut-o noi a fost când am cumpărat o cameră. Am dat 130 de milioane. Erau toți banii noștri din casă', a spus Speak în cadrul podcastului „La Mijloc', moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian.

„Am rămas cu 50 de lei pentru o săptămână, amândoi. Eu plângeam în zilele alea pentru că voiam ciocolată și nu aveam bani în ziua aia pentru ciocolată', a spus Ștefania.

Mai târziu, cei doi au trecut printr-un alt hop. După ce au strâns 2.000 de euro, au decis să-i facă primul clip Ștefaniei. Cu ajutorul unor prietene dansatoare și cu un buget mic, au reușit, dar iar au rămas fără bani.  

„La primul ei clip aveam 2.000 de euro în casă. Am zis că-l facem la Chișinău că am eu niște prieteni și e mai ieftin acolo. Am făcut eu piesa că nu aveam bani. Am mers la Chișinău cu patru fete dansatoare și le-am dat puțin. Am luat o chirie, o cazare, nu hotel', a mai spus Speak, în podcast.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton