Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp: "Dumnezeu nu doarme!"

 Oana Pantazi
.

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp, după ce s-a aflat că mama artistului a fost jefuită în timp ce se afla la mare cu copiii. Suma este una imensă și, după cum declară Geta Sterp, mare parte din bani îi aparțineau fiului ei…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp. În urmă cu aproape trei săptămâni, Iancu Sterp anunța că-și duce mama duce la mare, în vacanță. Fix aceeași perioadă, s-a întâmplat ca Geta, sora lui Culiță și a lui Iancu, să fie nevoită să plece la Cluj, pentru un examen. Hoții au profitat de acest lucru și au plecat cu un seif plin cu bani din casa mamei Geta. Iată ce sumă imensă au furat!

174699346_4146758108703762_8003351277039320909_n-678×381-1174699346_4146758108703762_8003351277039320909_n-678×381-1

Paguba este una uriașă

Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp. Paguba fraților Culiță și Iancu Sterp este una uriașă, după cum mărturisește mama Geta. Hoții au profitat de faptul că nu era nimeni în casă la momentul acela și, pentru că, cel mai probabil nu l-au putut deschide, au plecat cu seiful…

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei: „Mi-a dat foc la…'

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp

Citește și: Ce afacere secretă are Culiță Sterp

„Parcă și-a băgat Dracul în toată povestea! Numai așa îmi explic situația. Fiindcă am vrut, pentru prima data în viață să merg la mare. Și l-am rugat pe Iancu să mă ducă, într-un weekend. Acasă a rămas fata cea mică, Geta!

Care a trebuit și ea să plece, fiindcă avea de susținut un examen la Cluj, într-o zi de luni. Ei bine, exact în acest interval, de doar o zi, două, cât a rămas casa goală, au acționat și hoții, care ne-au furat seiful cu totul.

Urma să-l zidească Culiță la el în casă, dar până atunci a zis că-l ține la mine, în casa sa natală. Și s-a dus!', a dezvăluit mama Geta pentru playtech.ro.

Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp

Nu este exclus ca hoții să fi acționat la pont, fiindcă suma pe care au extras-o din casă este una imensă, iar majoritatea banilor îi aparțineau lui Culiță. Mama Geta este însă convinsă că îi vor prinde pe hoți.

„Aveam bani în seif și nu puțini. Aproape 200.000 de euro. Marea majoritate erau al lui Culiță, care m-a rugat să-i țin pentru o vreme acolo. Așa că el este săracul principalul păgubit. Toți banii ăia erau munciți. Nu furați! Munciți de copiii mei!

Așa că sunt sigură că Dumnezeu ne va face dreptate. Într-un fel sau altul, se vor întoarce la noi. Și dacă hoții îi vor cheltui pe păcănele, tot vom afla!

Iar dacă își vor lua mașini, va fi și mai simplu. Le vom vinde mașinile și ne vom recupera banii. Dumnezeu nu doarme!', a mai spus Geta Sterp pentru sursa citată.

Familia a oferit recompense pentru prinderea hoților

Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp. „Să ferească Dumnezeu să ajung clipa să-mi fac eu singură dreptate!', a spus mama lui Culiță Sterp, care a anunțat că există o recompensă pentru prinderea hoților. Aceasta este nemulțumită de ancheta făcută în acest caz, care nici după trei săptămâni nu a avansat.

„Poliția mi-a spus că ce facem noi, adică faptul că am anunțat public că oferim recompense în bani celor care ne vor oferi informații despre făptași, le îngreunează ancheta. Însă ei ce fac de trei săptămâni? Nimic!

Singurul lucru pe care mi l-au putut spune e că în casă ar fi pătruns cel puțin patru persoane, care au furat seiful. Normal, că seiful ăla trebuia cărat de patru zdrahoni, altfel nu-l mișcai cu una, cu două!', adaugă Geta Sterp.

De altfel, Culiță Sterp a anunțat că oferă o recompensă de 25.000 de euro celui care îi va da amănunte viabile despre furtul seifului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton