Câți bani aruncă Adelina Pestrițu lunar pe haine. După ce a venit Zenaida pe lume, ”porția” s-a redus

 Oana Popoiag
.

Adelina Pestrițu este extrem de pasionată de shopping și investește sume serioase în branduri de top, așa cum se poate vedea pe contul său de Instagram. Totuși, de când a venit pe lume fiica ei și a lui Virgil Șteblea, Zenaida, vedeta a lăsat-o mai moale cu cheltuielile. Iată cât investește acum în ținute!

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cheltuitoare vedete când vine vorba de shopping. Nu doar că merge des la cumpărături, dar investește în piese de la branduri extrem de costisitoare, precum Balmain, Jimmy Choo sau Dior. E adevărat că obrazul fin cu cheltuială se ține, dar vedeta ne-a mărturisit că de când a venit pe lume Zenaida, cheltuielile în familie s-au schimbat iar prioritățile au devenit cu totul altele.

Cît cheltuiește Adelina Pestrițu pe haine

'Înainte, 80% din venitul meu lunar se ducea pe haine, acum se duce undeva la 40%. Sunt luni și luni, câștigul meu diferă de la lună la lună, responsabilitățile sunt foarte mari. Din momentul în care Zenaida a venit în familia noastră, evident că acest răsfăț s-a cam modificat și consider că este mult mai important să-ți asiguri un stil de viață frumos, ușor, cu de toate, fără lipsuri, ți abia apoi să te răsfeți la shopping', a recunoscut Adelina Pestrițu, care a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.

 Adelina Pestrițu, totul despre nunta cu Virgil Șteblea

Marele eveniment va avea loc la finalul lunii iulie, așa că pregătirile sunt în toi. Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit cum și-au împărțit responsabilitățile ea și Virgil, astfel încât nunta să fie așa cum au visat. ‘Pregătirile merg minunat, pentru că știu ceea ce vreau. De fapt, știm ceea ce vrem. Virgil este foarte hotărât, el vrea să se împlice doar în ceea ce privește costumul de ginere și pe partea tehnică, în ceea ce privește decorul, în asociere cu locația. Respectiv vine și spune «se poate agăța schela cutare de tavan». Astea nu mă privesc pe mine ca femeie. Eu doar vin și spun «uite, culoarea asta îmi place, culoarea asta nu-mi place. Modelul ăsta se păstrează, modelul ăsta se aruncă.» Eu sunt cu partea de estetică, Virgil cu cea tehnică. Mergem împreună la luptă și construim o petrecere frumoasă de nuntă‘, ne-a explicat Adelina, adăugând că și fiica ei, Zenaida, este în pregătiri pentru nuntă alături de părinți. Vedeta ne-a relatat în glumă că fetița, care va împlini un an în august, încă nu s-a hotărât ce ținută va purta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton