Câți bani a primit La Toya, sora lui Michael Jackson, pentru a spune secretele familiei

 Stamen Diana
.

Sora lui Michael Jackson, La Toya, a vândut secretele familiei sale. Sora regretatului artist a încasat bani frumoși pe urma mai multor dezvăluiri. La Toya Jackson avea și o linie telefonică pentru secretele pe care le spunea.

La Toya Jackson ar fi vândut secretele familiei pentru 2,99 dolari pe minut. La vremea respectivă, mai exact în anul 1995, sora lui Michael Jackson avea o linie telefonică, unde făcea dezvăluiri despre fratele ei. La Toya a făcut declarații foarte grave despre Michael.

„Erau cecuri scrise pe numele părinților acelor băieți. Sunt două cecuri pe care ea mi le-a arătat și e vorba de sume importante de bani. Și ea a fost scandalizată de asta. Nu știu care a fost scopul acelor bani, tot ce știu e că mama a fost revoltată, era prin 1984, și ea spunea mereu: Nu-l mai pot suporta pe ăsta, nu-l mai pot suporta pe homo******ul ăsta', a dezvălui LaToya într-un interviu pentru Today, în anii ’90.

Sora lui Michael Jackson își făcea și publicitate, pentru ca oamenii să o sune să afle picanterii din viața artistului: „Sună acum ca să auzi adevărata poveste. Adevărul te va șoca cu siguranță! LaToya Jackson și secretele familiei'. Fiecare apel era taxat cu 2,99 de dolari pe minut, iar condiția esențială era ca cei care sună să aibă cel puțin 18 ani.

La Toya Jackson, declarații halucinante despre Michael

Chiar în spăptămâna în care a fost difuzat documentarul Leaving Neverland: Michael Jackson and me, au ieșit din nou la iveală niște acuzații făcute de sora megastarului, La Toya, care îl acuză pe Michael Jackson de pedofilie într-un interviu filmat în anul 1993, pentru MTV. Atunci, La Toya spunea: „Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii… Uitați de superstar, uitați de personajul iconic! Dacă era doar un bărbat oarecare în vârstă de 35 de ani, nu v-ar fi plăcut de tipul ăsta', spunea, la vremea respectivă, La Toya.

Citește și: La Toya Jackson, sora lui Michael, își acuză fratele de pedofilie: 'Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii'

Citește și: Lisa-Marie Presley, prima soţie a lui Michael Jackson, picanterii din dormitor: superstarul nu făcea sex nemachiat

FOTO:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton