Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor 2023 și a luat onorariul pentru 20 de săptămâni, în concurs

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România și a luat onorariul pentru 20 de săptămâni, în concurs. Dan Ursa a venit la show-ul Survivor 2023 și a făcut parte din tribul Războinicilor, dar a plecat acasă drept marele învingător al showului de aventură. Dan Ursa a câștigat nu numai premiul de 100.000 de euro ci a primit și un onorariu considerabil pentru cele 20 de săptămâni în jungla dominicană. Iată câți bani a primit în total Dan Ursa, după Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România și a luat onorariul pentru 20 de săptămâni, în concurs. Dan Ursa este noul câștigător Survivor România 2023, în urma mariii finale, disputate pe 24 mai, la PRO TV. Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan s-au înfruntat pe traseu, și, până la urmă influencerița a ajuns pe banca susținătorilor. Bătălia voturilor s-a dat între cei doi foști Războinici, Andrei Kirișan și Dan Ursa. Fanii show-ului l-au ales pe Dan Ursa, marele câștigător a Survivor România 2023. Mulți ar crede Dan Ursa a plecat acasă doar cu premiul cel mare de 100.000 de euro, însă suma este ceva mai mare. Iată câți bani a primit în total Dan Ursa, după ce a participat la Survivor România 2023.

fb_img_1680678653265fb_img_1680678653265

Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor România 2023

Dan Ursa a devenit marele câștigător de la Survivor România 2023, după o confruntare ce a ținut publicul cu sufletul la gură. Finala show-ului de aventură din Republlică Dominicană a fost una spectaculoasă și plină de surprize. Deși Carmen Grebenișan era una dintre favorite, aceasta nu s-a descurcat atât de bine pe traseu, așa că a ajuns pe banca susținătorilor. Publicul a fost nevoit să aleagă între Andrei Krișan și Dan Ursa. Câștigătorul a fost Dan Ursa care primit marele premiu de 100.000 de euro, dar și onorariul pentru cele 20 de săptămâni petrecute în competiție. Ursa a fost plătit 1.000 de euro pentru fiecare săptămână, ceea ce rezultă în 20.000 de euro. Așadar Dan Ursa a plecat de la Survivor mai bogat cu 120.000 de euro.

Citește și: Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Primele declarații: „Sunt mândru de mine”

Citește și: Survivor România 2023. Ștefania Stănilă, accidentare gravă pe traseu

Citește și: ‘Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta…’ Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

Primele declarații ale lui Dan Ursa, după câștigarea Survivor România 2023

Dan Ursa a oferit și primele declarații după câștigarea competiției Survivor România 2023. Acesta s-a declarat copleșit de susținerea publicului, care l-a votat în concursul din Republica Dominicană.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie', a scris Dan Ursa, în mediul online.

FOTO PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton