Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam. Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

 Borcilă Andreea
.

Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam. Artistul a fost prezent la unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, nunta celebrului manelist cu Roxana Dobre. Cântărețul a făcut un show, în adevăratul sens al cuvântului, iar soția lui Florin Salam l-a răsplătit pe măsură. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De 1 iunie, cu câteva zile înainte de ziua de naștere a Roxanei Dobre, Florin Salam i-a pregătit una dintre cele mai frumoase surprize. Cei doi s-au cununat atât civil, cât și religios la malul mării, apoi au avut parte de o petrecere inedită la clubul Nuba din Mamaia. De la eveniment, nu au lipsit nume mari din showbiz, inclusiv Jador, Tzancă Uraganu și Marymar, Romeo Fantastik. Dintre ei, nu a putut să lipsească Alex Velea, care a făcut un show de senzație la party-ul lui Florin Salam! 

alex-velea-1alex-velea-1

Celebrul artist a cântat la nunta lui Florin Salam. Pentru o simplă dedicație, cântărețul a fost plătit scump, chiar de către Roxana Dobre. Soția manelistului a vrut neapărat să audă melodia Minim doi, hitul verii în 2013. Atât mirii, cât și invitații s-au distrat pe cinste, au fredonat cele mai cunoscute piese muzicale și au dansat până în zori. 

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării.Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…'

Citește și: Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA!A renunțat la hainele negre și a îmbrăcat o rochie superbă

Citește și: Pippa Middleton, însărcinată a treia oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam

Artistul a fost prezent la unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, nunta celebrului manelist cu Roxana Dobre. La clubul de pe malul mării, cântărețul a făcut un show de zile mari. Pentru o simplă dedicație, Alex Velea a fost plătit pe măsură, în timp ce mireasa a fost cea care a insistat să-l plătească. Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, se vede cum toată lumea dansează, cântă și simte bine. La un moment dat, Alex Velea le-a dedicat mirilor celebra piesă Minim doi, care a făcut furori în vara lui 2013. Atunci, Roxana Dobre a insistat să-l plătească pe artist, fluturând în mână mai multe bancnote. Iubitul Antoniei nu a vrut să-i ia, dar până la urmă, a cedat. Alex Velea a fost surprins singur la eveniment, în timp ce partenera lui de viață s-a filmat tocmai de pe stadionul din Târgu Jiu.

Jador, la nunta lui Florin Salam 

Jador a fost prezent la nunta lui Florin Salam, însă a fost rezervat în declarații privind darul pe care l-ar fi dat la masă. Prietenul lui, însă, nu s-a ferit și a zis direct: „A dat 2000 mii la masă’.

‘Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui.

Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare’, a spus Jador.

Sursă foto: Instagram, TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton