Câți bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Suma e colosală

 Raiciu Adriana
.

Câți bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, iar în noiembrie urmau să aibă nunta. Evenimentul a fost anulat, întrucât cei doi au decis să divorțeze. Totuși, anumite servicii au fost plătit deja, iar sumele nu sunt deloc mici. Iată câți bani a scos din buzunare sportiva!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021. Anul acesta, pe 13 noiembrie 2022 cei doi urmau să facă nunta și cununia religioasă. Așadar, mulți se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți, însă, între timp, s-au separat.

simona-halep-1-5simona-halep-1-5

Nunta sportivei cu Toni Iuruc ar fi trebuit să se țină la la Cazinoul din Sinaia, în data de 13 noiembrie 2022. Se pare că, în total, ar fi fost trimise deja invitații peste 300 de persoane. Totodată, Simona s-a asigurat că sunt plătite anumite servicii, fotograful, cameramanii, mâncarea și băutura, sume care acum pot fi declarate pierdute.

Citește și: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:„Am hotărât de comun acord să ne despărțim. Nu mai…’

Citește și: Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului.Gesturile care arătau că relația lor se răcise

Citește și: Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică’

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate’

Câți bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc

În data de 13 noiembrie 2022, ar fi trebuit să aibă loc nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Însă, acest lucru nu i-a împiedicat să divorțeze. Cei doi au decis să se despartă la mai puțin de un an de la cununia civilă, decizia fiind luată de comun acord.

Întrucât evenimentul anului trebuia să aibă loc în aproape două luni, totul era pregătit și plătit, de la mâncare, până la fotografi. Pentru catering, sportiva ar fi plătit în avans suma de 20.000 de euro. Pentru fotograf și cameramani, Simona Halep a mai plătit încă 5.000 de euro.

Rochia de mireasă ar fi ajuns la suma de 20.000 de euro, iar mărturiile de nuntă au costat și ele în jur de 10.000 de euro. Pentru fotografi și cameramani, sportiva a mai scos din buzunar încă 5.000 de euro, iar pentru salonul unde trebuia să aibă loc evenimentul a plătit 25.000 de euro, potrivit Playsport.

Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep

Toni Iuruc a oferit primele declarații, după ce a divorțat de Simona Halep. Omul de afaceri a mărturisit că decizia separării a fost luată de comun acord.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!’, a mărturisit Toni Iuruc.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton