Ce sumă enormă a cheltuit Andreea Esca pentru o haină: "Am crezut că mor să dau atâția bani"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a cheltuit Andreea Esca pentru o haină. Prezentatoarea Andreea Esca este una dintre cele mai longevive, dar și cele mai bine plătite vedete de la TV. Știrista a ajuns să fie emblema postului PRO TV și se bucură de un succes constant. Deși Andreea Esca a ținut mereu secret salariul pe care îl primește din partea trustului Mediapro, ea a vorbit recent despre cea mai exatravagantă sesiune de cumpărături, când și-a achiziționat o piesă vestimentară foarte scumpă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce sumă enormă a cheltuit Andreea Esca pentru o haină. Știrista Andreea Esca, 50 de ani, are în spate o carieră fabuloasă, de peste 25 de ani mass-media. Jurnalista a devenit una dintre cele mai celebre prezentatoare de la TV și are un salariu pe măsură. Andreea Esca declara în urmă cu ceva timp că își permite să se răsfețe atunci când merge la cumpărături și să-și facă cadourile pe care și le dorește. Invitată la show-ul „Vorbește lumea”, Andreea Esca a spus cât a costat cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ei.

andreea-esca-alexia-eram-rochii-raluca-mihalceanuandreea-esca-alexia-eram-rochii-raluca-mihalceanu

Câți bani a cheltuit Andreea Esca pentru o haină

Andreea Esca este una dintre cele mai populare prezentatoare de la TV și are grijă să arate mereu îngrijită. Vedeta a mărturisit că, la un moment dat, și-a achiziționat o piesă vestimentară foarte scumpă și pe care o poartă de câțiva ani. Esca a plătit 2000 de euro pe haina respectivă, lucru care și ei i s-a părut exagerat la vremea respectivă.

Citește și: Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea TV și-a schimbat credința în urmă cu 23 de ani

Citeștte și: Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: 'Nu prea avem același stil…'

Citește și: Valentin Andrieș, tânărul nevăzător, i-a emoționat pe jurații de la Chefi la Cuțite: „Văd maxim 10%'. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu

Citește și: Victor Slav, despre căsnicia cu Biancăi Drăgușanu: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit' / Ce sentimente există între ei, acum

Cred că cel mai mult pe un obiect vestimentar am cheltuit vreo 2000 de euro. Este o haină de iarnă pe care o port de foarte mulți ani. Cred că a fost o investiție foarte bună. Deși atunci am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină de iarnă', a declarat Andreea Esca la Vorbește Lumea.

Cum își cheltuie banii la shopping Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, este o influenceriță de succes și este cunoscută pentru pasiunea ei pentru modă, pozând ca model în campaniile unor branduri celebre. Alexia Eram a declarat că are venituri bune din profesia de influencer și își permite să-și facă toate plăcerile. Cea mai costisitoare piesă din garderoba Alexiei Eram este o geantă, iar cel mai ieftin obiect este un tricou pe care a plătit un dolar.

„Cel mai mult am cheltuit, cred, că pe o geantă. Cel mai puțin, un dolar, cred că un tricou sau un fular, ceva„, a spus ea, potrivit Fanatik.ro.

Andreea Esca trăiește o poveste de dragoste cu soțul ei Alexandre Eram

Pe lângă o carieră de succes, Andreea Esca are o viață de familie împlinită, alături de soțul ei, Alexandre Eram și cei doi copii ai lor, Alexia și Aris Melkior. Vedeta PRO TV și omul de afaceri au devenit soț și soție în aprilie 2020 și sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Andreea Esca i-a transmis soțului ei un mesaj superb, cu ocazia zilei de naștere, când acesta a împlinit 53 de ani.

„La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!.

M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!’, a scris Andreea Esca pe rețelele de socializare, special pentru soțul său.

FOTO: Instagram PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton