Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua: „Multă lume mă jignește”

 Martin Lorena
.

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. În ultimii ani, Carmen de la Sălciua și-a schimbat complet atât stilul vestimentar, cât și aspectul fizic. Aceasta a fost judecată de mai multe ori în mediul online de către internauți. Aceștia au considerat că are prea multe intervenții estetice, însă diva a ținut să spună lucrurilor pe nume și să înghidă gurile rele. Invitată la emisiunea „Viața vedetelor', cântăreața a dat cărțile pe față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. În ultima vreme, Carmen de la Sălciua a fost una dintre vedetele care au stârnit subiecte de interes. Dacă până acum s-a vorbit despre relația ei, de această dată se discută intens despre aspectul fizic al cântăreței. Se pare că aceasta a primit mai multe comentarii în care era acuzată că are foarte multe intervenții estetice. Aceasta a decis să spună lucrurilor pe nume și dezvăluit câte operații are!

Carmen-de-la-Salciua-1Carmen-de-la-Salciua-1

Cântăreața a spus fără ascunzișuri de câte ori a ajuns pe mâna medicului estetician. Se pare că diva are o singură operație!

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua:„El a intrat în pușcărie'

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal:”Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…”

Citește și: Oana Roman, jignită în mediul online pentru că își lasă soțul să gătească:„Nu înțeleg de ce există așa ceva'

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu:„E timpul să ne oprim…'

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Deși aceasta are foarte mulți fani, există și persoane care o critică în permanență. Unul dintre subiectele pentru care diva primește mesaje negative este legat de intervențiile estetice. Aceasta a rupt tăcerea și a dezvăluit că și-a pus botox pentru riduri și acid hialuronic în buze, însă singura operație pe care o are este la nas.

'Am grijă de mănânc, fac tratamente corporale, operație am una singură, așa cum am mai spus, cea la nas, restul nu sunt operații, sunt mici ajustări, acid, botox. Ajustările astea cred că le are fiecare femeie pentru că oboseală și nopțile pierdute își pun amprena pe fața fiecărui artist', a spus Carmen de la Sălciua pentru Viața vedetelor.

Nu are implant mamar

Artista a declarat că este de foarte multe ori întrebată dacă și-a făcut implant mamar. Aceasta recunoaște că sânii săi sunt naturali și că are de ce să își pună silicoane.

'Pe rețelele de socializare multă lume mă jignește, n-am nici implant mamar, toată lumea mă întreabă', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton