Câte kilograme s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină: "Nu am de ce să mă ascund"

 Oana Pantazi
.

Nicole Cherry intră curând în al treilea trimestru de sarcină și este nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe. Artista, care își ține fanii de pe conturile de socializare la curent cu viața ei, mărturisește că nu s-a îngrășat prea mult până acum…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry intră curând în al treilea trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască micuța pe care și-a dorit-o atât de mult. Nicole, în vârstă de 22 de ani și iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar anul acesta vor deveni și părinți pentru prima dată. Nicole Cherry va intra curând în cel de-al treilea trimestru, dar, deocamdată, nu a luat prea mult în greutate, din fericire.

241789155_10161086998799392_5082556433436087434_n-Copy241789155_10161086998799392_5082556433436087434_n-Copy

Cât s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină

Nicole Cherry va intra curând în ultimul trimestru de sarcină și se simte foarte bine. Artista nu a acumulat multe kilograme, însă, de obicei, acest lucru se schimbă în ultimele trei luni…

„Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control', a mărturisit Nicole Cherry.

Citește și: Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină. „Îmi dă viața peste cap'

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut: „Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu la 80 de ani, după o luptă grea cu boala Parkinson

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul: „Nu e vorba despre nicio operație estetică”

Artista și iubitul ei, Florin, sunt nerăbdători să-și strângă micuța în brațe.

„Săptămâna următoare intru în ultimul trimestru de sarcină. A trecut atât de repede și n-am avut timp să procesez toată informația până acum. Mă bucur că mai e foarte puțin și o să ne bucurăm de ea și în realitate', a mai adăugat Nicole.

Cum și-a anunțat partenerul despre sarcină

Nicole Cherry este însărcinată pentru prima oară și este în culmea fericirii. Vestea a luat-o și pe ea prin surprindere, chiar dacă existau semne care conduceau spre această bănuială, așadar Nicole Cherry și-a făcut un test de sarcină. Artista ne-a dezvăluit ulterior că partenerul ei, Florin, nu a fost primul care a aflat despre sarcină.

„A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!! încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!. Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască.

Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm”, ne-a mărturisit Nicole Cherry, protagonista revistei VIVA! de septembrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton