Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu pe parcursul sarcinii. Vedeta e însărcinată în 3 luni

 Stamen Diana
.

A așteptat mai bine de 10 ani să devină mămică, iar visul ei a devenit realitate. Diana Dumitrescu este însărcinată în 3 luni și este nerădătoare să își strângă copilul la piept. Viitoarea mămică a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat pe parcursul sarcinii.

Diana Dumitrescu este însărcinată în primul trimestru, însă nu a aflat încă sexul bebelușului. Vedeta și-a dorit atât de mult să devină mamă încât nu are nicio preferință dacă să fie fată sau băiat, iar singurul lucru pe care și-l dorește este ca bebelușul să fie sănătos.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme', a povestit Diana Dumitrescu la ProTV.

În cele trei luni de sarcină, Diana Dumitrescu s-a îngrășat 5 kilograme. Viitoarei mămici încă nu-i vine să creadă că este însărcinată, iar în fiecare zi se uită în oglindă. Diana Dumitrescu a participat recent la evenimentul BSB, unde a purtat o ținută all white. Pentru burtica deja a început să se vadă, viitoarea mămică a avut o rochiță largă și un sacou. Deși este însărcinată, Diana Dumitrescu nu a renunțat la tocuri și a purtat o pereche de sandale aurii.

Diana DumitrescuDiana Dumitrescu

FOTO: Facebook, PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton