Câte kilograme s-a îngrășat Doru Răduță, după Survivor: „Am încercat să recuperez pe cât de multe”

 Raiciu Adriana
.

Câte kilograme s-a îngrășat Doru Răduță, după Survivor. Doru Răduță a făcut primele declarații după eliminarea de la Survivor. Doru Răduță a părăsit Survivor România, dezamăgit că nu a putut ajunge în marea finală. La puțin timp după ce a ajuns în țară, fostul concurent a făcut primele declarații despre experiența din Republica Dominicană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme s-a îngrășat Doru Răduță, după Survivor. Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. În ediția din 10 mai 2022, cei trei nominalizați și-au așteptat verdictul. Dintre Marian Drăgulescu, Blaze Okpata și Doru Răduță, acesta din urmă a fost cel care și-a auzit numele rostit de către Daniel Pavel. Ajuns recent acasă, fostul concurent din echipa Faimoșilor a făcut primele declarații.

doru-radutadoru-raduta

Doru Răduță a vorbit despre viața sa de după competiția Survivor România, dar a spus și cu ce părere a rămas față de colegi. Iată declarațiile făcute de fostul concurent din echipa Faimoșilor!

Citește și: Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor:„Bă, ești prost?’

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la ‘Te cunosc de undeva:Am zis gata, stop, până aici

Citește și: Cornel Palade, prima reacție după ce fiica lui a fost dată afară din casă, la Londra:’Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem’

Câte kilograme s-a îngrășat Doru Răduță, după Survivoror

În ediția din 10 mai 2022, Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. Concurentul își dorea să lupte până la final, însă telespectatorii i-au decis soarta. Astfel, aceasta a fost nevoit să părăsească emisiunea, dezamăgit de faptul că trebuit să plece în această etapă a competiției.

Întors în țară, fostul Faimos a oferit primele declarații despre experiența Survivor. Printre altele, acesta a spus că se bucură mult mai mult acum de lucrurile simple, dar a adăugat și faptul că s-a îngrășat cinci kilograme în ultima perioadă.

„Am încercat să recuperez pe cât de multe, mai sunt multe pofte pe care urmează să mi le satisfac. Am avut parte de multe discuții în camp, vis a vis de mâncare, fiecare își exprimă poftele, care mai de care, și imediat cum am ajuns acasă, am fost hotărât să transform discuțiile din camp în realitate. Ca și kilograme, am îmbrățișat cu drag circa 5„, a spus Doru Răduță, potrivit Ciao.

Cât despre regretele pe care le are în legătură cu parcurusul său, Doru Răduță spune că îi pare rău doar de faptul că a părăsit competiția în acel punct.

Nu am apucat să le urmăresc pe toate încă. Singurul regret pe care-l am e acela că am părăsit competiția. Deoarece făceam față și-mi plăcea mult. Sunt mulțumit că am evoluat și am încheiat într-o formă bună. Că m-am bucurat de cel mai tare show, cea mai tare aventură de care poți avea parte în viață„, a mai spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

Cu cine va ține legătura după Survivor

Chiar dacă a intrat pe parcurs în competiție, Doru Răduță a legat prietenii cu anumiți concurenți, cu care se pare că vrea să țină legătură și după concurs.

Sigur voi rămâne prieten cu cei ce mi-au fost colegi și vom păstra legăturile pe cât de mult posibil. Căci deși toți au drumul lor în viață, la un moment dat ne-am intersectat pe insulă și am acumulat multe amintiri frumoase„, a încheiat Doru.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton