Roxana Vancea are 44 kg la 7 luni după ce a născut: „Nu sunt ipocrită să spun că mănânc de dietă, când eu...”

 Dumitrache Laura
.

Câte kilograme are Roxana Vancea, la 7 luni după ce a născut. Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima oară în noiembrie 2021. Fosta asistentă tv s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, iar împreună au o familie frumoasă. Vedeta este pasionată de fitness, având un trup de invidiat. La câteva săptămâni de la naștere, Roxana a reușit să revină la silueta de odinioară. Recent, s-a urcat pe cântar, declanșând un val de reacții în rândul internauților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câte kilograme are Roxana Vancea, la 7 luni după ce a născut. Roxana Vancea s-a căsătorit în 2019 cu Dragoș Paiu, iar vedeta s-a apropiat foarte mult de fiul sportivului. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel, iar acum au o familie minunată. Fosta asistentă tv a impresionat multă lume după ce a reușit să slăbească la scurt timp după ce a născut.

Roxana VanceaRoxana Vancea

Roxana Vancea și-a botezat fiul recent, iar când și-a revenit după stresul acumulat în ultima perioadă, a stat de vorbă cu fanii din mediul online. Vedeta a răspuns la întrebări legate de sarcină, alăptare, dar și la cele legate de greutatea sa.

Citește și” Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său:„Nu avem de împărțit decât…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: Larisa Drăgulescu vrea ca fostul soț, Marian Drăgulescu, să câștige Survivor:'Îi țin pumnii'

Citește și: Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul în două ore, la 3 ani:”La 6 ani, citea deja o carte pe zi”

Câte kilograme are Roxana Vancea, la 7 luni după ce a născut

Roxana Vancea a adus pe lume un băiat, în noiembrie 2021. Vedeta este pasionată de fitness, iar la scurt timp după naștere a slăbit și a revenit la silueta de odinioară. Recent, Roxana și soțul ei, Dragoș Paiu și-au creștinat fiul, pe Zian.

După stresul acumulat în ultimea perioadă, fosta asistentă tv și-a făcut timp pentru a sta de vorbă cu fanii, pe Instagram. A răspuns la întrebările legate de sarcină, diversificări, dar și despre greutatea sa. Roxana a fost sinceră și le-a spus internauților că în ultima perioadă mănâncă foarte haotic și nu e în măsură să le ofere sfaturi acum. Mai mult, vedeta s-a urcat pe cântar și le-a arătat fanilor că are 44 de kilograme, având o înălțime de 1.63 metri.

Val de reacții în rândul internauților, după ce vedeta s-a urcat pe cântar

Roxana Vancea le-a spus fanilor de pe Instagram că în această perioadă nu poate să fie un exemplu, deoarece a început să mănânce haotic. Acest lucru a stârnit un val de reacții în rândul internauților. „Lumea caută motivație. Mi se pare o aroganță să zici că mănânci orice, oricând și arăți așa. Și tu ai fost la fel. Acum e imposibil să mănânci orice și oricând și să arăți așa. Te rog să fii corectă cu noi', i-a scris o fană.

Ulterior, Roxana Vancea i-a explicat internautei că nu oferă explicații nimănui pentru stilul ei de viață. De asemenea, vedeta i-a spus că a fost sinceră întotdeauna în ceea ce privește alimentele pe care le consumă.

„Sunt convinsă, tocmai de asta nu pot să fiu ipocrită și să spun că mănânc paste cu sparanghel, când eu mănânc cartofi prăjiți cu ouă, înghețata de 5 ori pe zi, kinder, patiserie nonstop. Nu trebuie să mă justific în fața nimănui, nu e de lăudat că mănânc prost, nici nu trebuie să mă crezi. M-am îngrășat 5 kg în sarcină. Eu am fost grasă un singur an, în urma unor probleme de sănătate. În rest, de când mă știu, n-am trecut de 50 kg. Sunt mai mult decât corectă, tocmai de asta nu sunt ipocrită să spun că mănânc dietă, când eu rup dulciurile', i-a răspuns Roxana.

Roxana Vancea s-a îngrășat 5 kilograme în timpul sarcinii

În urmă cu ceva timp, Roxana Vancea a declarat că nu a pus multe kilograme în sarcină, deși și-a făcut destul de multe pofte culinare. Vedeta a recunoscut că nu a mâncat deloc dulciuri pe perioada sarcinii.

Cu toate astea, Roxana Vancea a pus în plus doar 5 kilograme. La scurt timp după ce a născut, bruneta și-a revenit spectaculos și este într-o formă de zile mari. Antrenoarea de fitness se mândrește pe cât se poate de tare că a reușit să își revină foarte repede după sarcină.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton