Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!

 Miniosu Alexandra
.

Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil. Aceasta este întrebarea care stăruie pe buzele tuturor, vedeta arătând impecabil chiar și după ce a devenit mamă. Prezentoarea TV a dezvăluit adevărul despre greutatea ei. Ce „sacrificii' trebuie să facă pentru a fi mereu în formă?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil. Lăudându-se mereu cu o formă fizică de invidiat, toți fanii au fost curioși să afle cât cântărește cu adevărat vedeta. Mai mult, admiratorii și, în special, admiratoarele ei sunt curioase să afle care este secretul unui trup ca de zeiță, ca cel al celebrei șatene.

v3-6v3-6

Ilinca Vandici are tot ce și-ar putea dori. La 35 de ani, vedeta a bifat reușită după reușită atât pe plan sentimental, cât și pe cel profesional. Astfel, pe lângă o carieră de succes, se mândrește și cu o familie minunată, formată din partenerul ei și fiul lor, Zian.

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:”Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Ilinca Vandici, după ce a fost externată.Diagnosticul medicilor

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Citește și: Totul despre nunta Alinei Vidican.Ce reguli ciudate le-au pus mirii invitaților

Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!

Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!. La această vârstă, Ilinca Vandici continuă să arate ca un adevărat model de pe coperțile revistelor de modă. Cu talia ei de viespe, picioarele lungi și subțiri, dar și trăsăturile superbe, nici măcar nu spui că a trecut printr-o naștere. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! este o adevărată norocoasă, pentru că deși mai „trișează' în privința alimentației, mâncarea parcă nu se depunde deloc în zonele nedorite.

Anul acesta, în vară, Ilinca Vandici s-a bucurat de soare și căldură, fiind plecată în două vacanțe exclusivite. Acolo, vedeta și-a făcut toate poftele, fără rețineri. Cu toate astea, prezentatoarea de la Bravo, ai stil! contiună să-și mențină silueta și își permite să îmbrace orice.

Se laudă cu niște proporții de model

Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!. Deși are o genă foarte bună, Ilinca Vandici trebuie să facă și unele sacrificii pentru silueta ei suplă. Vedeta a recunoscut că obișnuiește să facă sport cât de des poate, pentru a se lăuda în continuare cu niște proporții aproape perfect. Acestea sunt de 90-62-90, aproape ca ale unui model. În prezent, prezentatoarea TV cântărește 53 de kilograme și cu toate că-și face poftele uneori, are grijă la alimentația ei.

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici mărturisea că secretul ei constă în viața sănătoasă pe care o are. Pe lângă alimentația echilibrată, aceasta abordează de fiecare dată și o gândire pozitivă.

„Secretul constă în viața sănătoasă cu tot ce presupune ea: sport, alimentație sănătoasă, detox, gândire pozitivă, iubire, pe care o primesc și o ofer celor din jur. Din aceste lucruri vine adevărata frumusețe', spunea Ilinca Vandici pentru Fanatik.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton