Câte kilograme are Andra acum, după ce s-a pus pe slăbit: „Fericirea înseamnă și mâncare, pentru mine”

 Borcilă Andreea
.

Câte kilograme are Andra acum, după ce s-a pus pe slăbit în ultimele luni. Celebra cântăreață și-a descoperit încă o pasiune în pandemie, aceea de a găti. Fiind o fire pofticioasă, artista a gustat din toate și s-a ales cu câteva kilograme în plus. Tot greul s-a dus, dând jos o mare parte din ele, iar acum vedeta își dorește să slăbească în continuare. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andra are, de fiecare dată, o apariție spectaculoasă în showbiz. Chiar dacă a fost mereu apreciată pentru aspectul ei fizic, artista a mărturisit de-a lungul ultimelor luni că a acumulat ceva kilograme în plus. Soția lui Cătălin Măruță nu a stat pe gânduri și a stabilit un plan bine pus la punct pentru a le da jos. Rezultatele sunt deja vizibile, iar cântăreața se simte mult mai bine. 

andra-catalin-marutaandra-catalin-maruta

Andra Măruță a mărturisit că a mâncat foarte mult în pandemie, mai ales că și-a descoperit pasiunea de a găti. Din cauză că nu mai ardea caloriile la fel ca înainte, kilogramele s-au adunat. Astfel, vedeta a cântărit 70 de kilograme, cu zece mai multe. Artista nu a vrut să lase lucrurile așa și a decis că vrea să slăbească. În mare parte, planul i-a reușit, iar Andra se bucură de munca depusă.  

Citește și: Unde își reînnoiesc jurămintele Andra și Cătălin Măruță, la 14 ani de la nuntă: „Ca-n filme”

Citește și: Andra, dezvăluiri intime la Românii au talent:”Nu am fost atât de proastă să mă pup doar cu Măruță”

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav:„El e mai sensibil'

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…”

Câte kilograme are Andra acum, după ce s-a pus pe slăbit în ultimele luni

Jurata de la Românii au talent, marca PRO tv, și-a amintit cum a ajuns să ia kilograme în plus, dar și cum a reușit să le dea, în mare parte, jos. În pandemie, artista a descoperit o altă pasiune, aceea de a găti, și i-a fost greu să se abțină de la bunătățile de pe masă. 

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie, mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam zece kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea.

Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri', a spus Andra, potrivit Spynews

Ce anume a determinat-o pe Andra să se pună pe slăbit 

Cântăreața a povestit, în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar sora ei. După ce a observat că ea a reușit să slăbească, artista și-a dat seama că poate la fel. Soția lui Cătălin Măruță a început să țină o dietă, din decembrie, însă nu e vorba despre un regim special. Tot ce face e să înjumătățească mâncarea. În prezent, ea cântărește 64 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea', a explicat ea acum două luni în emisiune.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton