Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu: "Fără nicio dietă.."

 Raiciu Adriana
.

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a slăbit vizibil în ultima perioadă, fără a ține vreo dietă anume! Vedeta mărturisește că nu și-a pus în plan să dea jos un număr de kilograme, ci doar a lucrat foarte mult, iar micile schimbări fizice au început să apară. Iată ce alte declarații a mai făcut despre viața profesională!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. În urmă cu doar câteva luni, vedeta a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale și bărbatul alături de care se vedea până la sfârșitul vieții. Totuși, chiar dacă nu trece printr-o perioadă fericită și stresul cu care se confruntă este la cote maxime, aceasta arată excelent în continuare.

alina-sorescualina-sorescu

Îndrăgita cântăreață a reușit să slăbească chiar câteva kilograme în această perioadă, fără a ține vreo dietă anume. Iată ce alte declarații a mai făcut vedeta despre viața sa!

Citește și: Cum a apărut Alina Sorescu la un eveniment monden, în plin divorț de Alexandru Ciucu.A atras toate privirile

Citește și: Câți bani cere Alina Sorescu pentru a cânta la un eveniment.În plin divorț, artista și-a dublat tariful

Citește și: Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Citește și: Cine este Cristi Iacob.E căsătorit de 13 ani cu o actriță

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu

După ce a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a fost văzută din tot ce în ce mai des la evenimente și cere dublu pentru o cântare acum. Totodată, și pe plan personal au existat schimbări. Artista a slăbit spectaculos și spune că totul a venit natural, fără a ține vreo dietă anume.

„Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă', a mărturisit aceasta, potrivit Playtech-Impact.

Cu ce se ocupă Alina Sorescu în prezent

Pe lângă job-ul full time de mamă, Alina Sorescu prezintă o emisiune la TVR, este gazda unui podcast de estetică medicală, dar are și numeroase campanii de promovare de produse și servicii pe rețelele sociale. Astfel, această perioadă este una destul de plină pentru fosta parteneră a lui Alexandru Ciucu.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii Picii lu Soreasca, am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Am încheiat încă un sezon de emisiuni Vorbește corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de youtube de animații pentru copii și tot pe youtube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor', a declarat cântăreața Alina Sorescu, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton