Cătălina Toma, solista care cânta în anii '90 cu BUG Mafia, explică de ce s-a mutat în America: "Există mulți prădători sexuali și financiari în muzică"

 Dumba Gabriela
.

O mai ții minte pe Cătălina Toma, solista care cânta în anii ’90 cu BUG Mafia? Cea supranumită atunci „regina R&B” a decis să se mute în America și mărturisește că unul dintre lucrurile care au deranjat-o la industria muzicală din România este prezența „prădătorilor sexuali și financiari, care deraiază intenționat artiștii de la destinul lor muzical”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Celebră pe vremuri pentru hiturile „Hai să fim high, „Tovarășii tăi ori „Poveste fără sfârșit (feat. BUG Mafia), Cătălina Toma s-a mutat în America acum aproape 20 de ani și nu regretă decizia. Deși îi este dor de țara natală, nu crede că s-ar întoarce aici.

116330920_10157229811621406_2122506435761417515_n116330920_10157229811621406_2122506435761417515_n

Ce spune Cătălina Toma despre muzica românească

Cătălina Toma este fericită cu decizia ei de a pleca din țară, ba chiar regretă că nu a plecat și mai devreme.

I-aș spune Cătălinei Toma de la 20 de ani să plece din țară din 2001 de la primele oferte internaționale, să își asume mai multe riscuri profesionale. Mi-aș fi dorit să fie mai agresivă împotriva nedreptăților și să fie mai vocală de câte ori cineva i-a violat spațiul personal, să nu aibă teamă de nimic. Am avut momente de ezitare pe care le regret, lăsându-mă influențată de oamenii „buni' din jur„, a declarat Cătălina Toma pentru fanatik.ro.

Întrebată ce a deranjat-o cel mai mult la industria muzicală, Cătălina a răspuns:

„Că există mulți prădători sexuali și financiari, care deraiază intenționat artiștii de la destinul lor muzical”.

Citește și: Cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit. Multe dintre ele s-au reprofilat: „Toate ne-am ocupat de cariera noastră și de evoluția noastră personală’ / EXCLUSIV

Citește și: Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică’

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi’ / EXCLUSIV

Cătălina Toma nu regretă că a plecat din România

Deși îi e dor de fanii de la noi din țară, Cătălina Toma consideră că și-a lăsat puternic amprenta în sufletele lor prin muzica pe care a scos-o pe piață și este de părere că visul american i s-a potrivit ca o mănușă. Solista spune că nu i-a fost ușor să plece din țară pentru că îi lipsea mama ei, însă ar lua-o de la capăt dacă ar putea alege.

Mi-a fost foarte greu dintr-un singur motiv: mama; în rest, am simțit că nu trebuie sa privesc înapoi. Am simțit că talentul real nu este respectat, ba mai mult, denigrat și îngropat. Acest lucru m-a revoltat. A trebuit să lupt mai mult decât alții pentru a sparge niște bariere total anormale, sexism, misoginism, inegalitate etc… În State m-am găsit pe mine. Nu mi s-a mai omorât speranța.

Deși există competiție și invidie și aici, totuși, talentul este respectat. Liniștea mea interioară nu vine din validări exterioare.

Sunt bine cu mine pentru că acum știu foarte clar cine sunt și ce capabilități am. Viața s-a transformat, am ajuns acolo unde mi-am dorit din copilărie. Am experimentat lucrurile pe care le-am visat. Întotdeauna am avut o curiozitate pentru experiențe noi și căutări„, a mai spus cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton