Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Imagini inedite de la nuntă

 Raiciu Adriana
.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Ziua de 18 iunie a fost una extrem de specială pentru Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil, iar primele imagini de la eveniment au apărut pe Internet. Iată ce ținute au purtat aceștia în ziua cea mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar în 2020 s-au logodit. Sâmbăta aceasta, cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Bogdan-si-Catalina-1024×576-1Bogdan-si-Catalina-1024×576-1

La puțin timp după, pe conturile de socializare ale celor doi, au apărut și primele imagini de la cununia civilă. Iată cum au ales să se îmbrace în ziua cea mare, dar și cine le-a fost alături într-un moment așa special!

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu:’Avem o prietenie veche, din 2006′

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor.A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat:'Când ai conversații care le pot ruina viața…'

Citește și: Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM:„A venit timpul să pasăm altcuiva salariul’

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit

În urmă cu doi ani, fosta gimnastă s-a logodit cu iubitul ei. Cei doi aveau în plan să se căsătorească cât mai repede, dar din cauza pandemiei de COVID-19 nu au reușit să își unească destinele. Ei bine, uite că momentul mult așteptat, iar sâmbătă, 18 iunie, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus actele de căsătorie și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Cununia civilă a avut la Constanța, acolo unde locuiesc deja cei doi. Le-au fost alături prieteni, apropiați, dar și colegi de platou. Și pentru că a fost cu adevărat o ocazia specială, mirii au strălucit la propriu. Fosta gimnastă a optat pentru o rochie albă, cu un decolteu generos și mâneci lungi, iar Bogdan a ales o pereche de jeanși, o camașă, o vestă și o cravată de culoare neagră.

Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare, iar fanii le-au urat toate cele bune și o căsnicie fericită!

Cum a fost cerută în căsătorie Cătălina Ponor

După ce regizorul a pus capăt căsniciei cu Julia Chelaru, cei doi au decis să formeze un cuplu. În urmă cu doi ani, Bogdan și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Cătălina. La acea vreme, fosta sportivă a mărturisit că a avut cea mai mare surpriză din viața ei. 

Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis > bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan‘, a scris Cătălina, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu inelul de logodnă.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton