Cătălina Grama nu-și mai suportă numele de scenă: "Să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo” e ciudat"

 Dumba Gabriela
.

Cătălina Grama nu-și mai suportă numele de scenă, celebrul „Jojo”. Actrița a ajuns la o vârstă la care consideră că este cel puțin nepotrivit să fie strigată „tanti Jojo” pe stradă, având în vedere că au trecut mai bine de 20 de ani de când obișnuia să se prezinte cu acest apelativ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama a devenit cunoscută publicului sub numele de scenă Jojo, pseudonim pe care l-a ales în adolescență, la debutul în televiziune. Doar că, între timp, a ajuns la 41 de ani și consideră că nu i se mai potrivește sub nici o formă acest apelativ jucăuș, copilăros.

294521949_591511605675935_2394912011203748749_n294521949_591511605675935_2394912011203748749_n

Cătălina Grama nu mai suportă să i se spună „Jojo”

Când și-a ales numele de scenă, Jojo s-a gândit la acronimul de la cuvintele „jeune et jolie' (n.r. tânără și frumoasă). Acum, actrița consideră că acest apelativ nu o mai reprezintă, deși pe rețelele de socializare se prezintă în continuare „Jojo- Cătălina Grama”.

„Eu îmi doresc în secret de ani de zile să scap de ea, dar nu scap și atunci am trăit împreună mult și bine în toți anii ăștia.

De ce? Pentru că ne maturizăm, pentru că depășim anumite etape, pentru că cumva acest pseudonim a fost mai degrabă potrivit perioadei mele în care cântam, în care eram puștoaică.

Chiar glumeam cu un coleg de-al vostru că-mi spunea mai devreme „doamna Jojo', dar doamna Jojo e nimic, când o să ajungem la Tanti Jojo, ăla e ultimul nivel. Atunci știi că mai ai puțin de trăit. Vorbesc serios', a povestit Cătălina Grama pentru EGO.ro.

„E foarte ciudat. Când ai apelative ca Cher e fain, dar, pe bune, să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo' e ciudat. Mie mi-au zis. Nu glumesc. Prefer să-mi zică „tanti Cătălina', a mai spus actrița.

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express:'Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:'Faza e adevărată'

Povestea din spatele „viața e roz și roz este lumea toată'

Noua generație a descoperit melodia cu care a devenit celebră „Roz', lansată în anul 2000, iar acum Tik Tok-ul, dar și celelalte rețele sociale sunt pline cu fragmente din piesa ei sau celebrul vers „viața e roz și roz este lumea toată'.

„De fiecare dată când cineva postează pe Instagram cuvintele astea, „viața e roz și roz este lumea toată' mă amuz. Eram cu Ipate zilele trecute în mașină și nu mai știu cine a postat. Era îmbrăcat în roz și a postat pe Instagram.

Atunci i-am spus lui Paul că eu am scris versurile alea la 19 ani. El mă ignora, îmi zicea să-l las în pace. Încercam să-i explic că fraza „viața e roz și roz este lumea toată' îmi aparține și este și acum pe tot Instagramul. Nu-i venea să creadă. El nu are nicio treabă.

Dar uite că a rămas o treabă din joaca aia a mea de copil, că eram copil, a ieșit cumva o chestie iconică, dacă vrei, că a rămas ceva ca un statement (n.r. formulare).

Nu a fost hit-ul lumii, hit-ul verii, dar a fost ceva fain cu care generația noastră a crescut și care s-a dus mai departe fără să se dorească asta, către generațiile următoare. Are mai mult de 20 ani', a mai povestit Cătălina pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton