Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor: "Un copil de 19 ani, imatur..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor România. Marți seara, 31 mai, a avut loc finala Survivor România, iar Alex Delea și Elena Chiriac s-au luptat pentru premiul cel mare. Foștii participanți la emisiunea de pe PRO TV le-au fost alături în această zi specială, iar Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a transmis și un mesaj, după ce Faimoasa a pierdut. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor România. După luni bune petrecute în jungla din Republica Dominicană, în niște condiții dure și zeci de meciuri jucate, Alex Delea a putut răsufla, în sfârșit, ușurat. În marea finală difuzată aseară, concurentul de la Războinici a reușit să-i învingă pe ceilalți doi finaliști, Elena Chiriac și Ionuț Popa, și a triumfat.

alex-delea-declaratii-1alex-delea-declaratii-1

Foștii concurenți de la Survivor România le-au fost alături în finală și i-au susținut de pe margine. Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a transmis și un mesaj, după ce Elena Chiriac a pierdut în fața Războinicului! Iată declarațiile acestuia!

Citește și: Alex Delea a câștigat Survivor 2022.A pus mâna pe marele premiu, de 100.000 de euro

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022:„Pierd, sunt slabă’

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: „Mă bucur să iau această decizie'

Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor România

Seara trecută, la PRO TV, a avut loc finala Survivor România, iar o Faimoasă și un Războinic s-au luptat pentru trofeu și pentru premiu. Câștigătorul a fost Alex Delea, care se va întoarce acasă, în România, și cu marele premiu, de 100.000 de euro.

Foștii concurenți au decis să le fie alături în această zi importantă și i-au suținut de pe margine. Imediat după ce s-a terminat emisiunea, discuțiile au continuat, iar Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a făcut primele declarații.

Acesta a spus că este extrem de mândru că Elena Chiriac a ajuns în marea finală, ținând cont de vârsta fragedă pe care o are. Ba chiar mai mult, a subliniat faptul că își dorea să îi vadă pe cei doi în ultima ediție de la Survivor, întrucât ei chiar și-au meritat locul acolo.

„Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală… Nu cred că exista finală mai potrivită. Nu am de ce să mă supăr, asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o… s-a întâmplat. Ea are 20 de ani în momentul ăsta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase', a spus Cătălin Zmărăndescu despre Elena Chiriac, potrivit survivor.protv.ro.

Cum am a reacționat Elena Chiriac, după ce a pierdut în fața lui Alex Delea

Elena Chiriac, cea care a ajuns până în marea finală, a avut și ea o reacție la aflarea câștigătorului. Tânăra luptătoare de taekwondo a declarat că se bucură din suflet pentru Alex Delea. În plus, a susținut că, din punctul ei de vedere, el e cel mai potrivit învingător pentru Survivor.

„A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu’, a a transmis Elena Chiriac.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton