Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri neașteptate despre Emil Rengle, din culisele Survivor: "Am auzit că gemea"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Zmărăndescu s-a întors din Republica Dominicană. Sportivul a fost eliminat de la Survivor România 2022 pe 8 martie, fiind concurentul cu cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Recent. fostul luptător a făcut dezvăluiri inedite din culisele emisiunii. Cine sunt cei doi concurenți bănuiți că ar fi întreținut relații intime?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, după aproape două luni. Faimosul a slăbit 30 de kilograme, fiind șocat de corpul lui atunci când s-a privit în oglindă. Sportivul susține că a fost cea mai puternică experiență pe care a avut-o de-a lungul vieții sale. De asemenea, luptătorul i-a îndemnat pe cei care vor să se înscrie, să o facă, pentru că vor avea parte de momente inedite.

zmarandescuzmarandescu

După întoarcerea din jungla dominicană, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit câteva detalii inedite din spatele camerelor de filmat. Acesta a fost întrebat dacă au fost colegi care au întreținut relații intime. Spre surprinderea multora, sportivul a oferit două nume din tabăra Faimoșilor.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct:”Nu pricep lipsa de bun simț…”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL de la Survivor:”Cel mai profitor”

Citește și: Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Oscarurilor:„Încă procesez ceea ce s-a întâmplat'

Citește și; Bruce Willis renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie.Cum se manifestă boala

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri neașteptate despre Emil Rengle, din culisele Survivor

Cătălin Zmărăndescu s-a întors în țară, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022. Sportivul și soția sa au fost prezenți în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar fostul Faimos a făcut dezvăluiri șocante. Măruță l-a întrebat pe Zmărăndescu dacă colegii său au întreținut relații intime la Survivor. Deși au existat mai multe speculații pe internet, Zmărăndescu a răspuns acum celor mai mari curiozități ale fanilor. Potrivit acestuia, Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost chemati de către producție, deoarece seara se auzeau anumite zgomote.

„La un moment dat a fost o discuție în camp. Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost acuzați de chestia asta. La un moment dat s-a auzit chestia asta și au fost chemați de către producție, dar nu aveau cum să facă lucrul ăsta, pentru că erau în cort cu mine. Eu nu sunt nici surd, nici chior. Până am plecat eu, nu. Nu am văzut!Nu am cum să dau vina pe cineva. Am fost întrebat de producție și am zis că nu, că dorm lângă mine. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred', a declarat Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cătălin Zmărăndescu a primit avansuri din partea lui Emil Rengle

Cătălin Măruță i-a pus câteva intrebări incomode lui Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a fost întrebat dacă a primit avansuri de la cineva de pe Insula Dominicană. Sportivul a spus că a primit avansuri din partea lui Emil Rengle.

Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă', a mai povestit Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: „Am dormit în brațe cu Natalia'

Fostul luptător de kickboxing a declarat, de față cu soția sa, care l-a însoțit la emisiunea „La Măruță', că a dormit cu Natalia Duminică. Cei doi au dormit îmbrățișați, pentru că ploua, era frig și stăteau înghesuiți. Zmărăndescu a lăudat-o pe Natalia, spunând că a reușit să aducă multe puncte echipei.

Am dormit în brațe cu Natalia. A dormit fata cu capul pe mine, eu cu mâinile pe ea. Asta e, așa a fost în seara aia. Acum am înțeles de ce toată noaptea au stat camerele pe noi', a mai spus Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton