Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce a pierdut marele premiu de la "Ferma". Ce mesaj i-a transmis lui Marius

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Moroșanu a făcut primele declarații în mediul online după ce a pierdut finala de la FERMA în fața lui Marius Crăciun. I-a transmis un mesaj emoționant, fiind mândru de reușita lui. 

Marius Crăciun este marele câştigător al show-ului FERMA 2019. În finala de la „Ferma- Un nou început’ au ajuns Marius Crăciun şi Cătălin Moroşanu, însă în urma acestei cofruntări, mai puternic s-a dovedit finalistul show-ului Ninja Warrior România.  Astfel, în timp ce telespectatorii pariau deja pe victoria lui Moroşanu, luptătorul a fost înfrânt, iar marele premiu de 50.000 de euro.

Iată ce declarații a făcut Cătălin Moroșanu după ce a fost înfrânt. Este fericit pentru Marius Crăciun.

„Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le așează pentru nevoile fiecăruia!🙏🏻

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere din tot acest timp. De mâine voi fi din nou aproape de voi și ne vedem pe 6 iunie la Dynamite Fighting Show Cluj Napoca pentru revanșa cu Daniel Sam.”, a scris Moroșanu pe Facebook.

Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce a pierdut marele premiu de la „Ferma”Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce a pierdut marele premiu de la „Ferma”

Drama neștiută a lui Marius Crăciun de la FERMA. Care este cea mai mare frică a lui în viață

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este membru al echipei naţionale olimpice la Judo şi a reuşit să ajungă până în finala show-ului „Ninja Warrior România, difuzat tot de Pro TV.  Acum este unul dintre concurenții de la FERMA, care luptă pentru premiul de 50.000 de euro. Dacă unele dintre vedete nu s-au înscris în competiție pentru bani și au declarat că vor dona câștigul, dacă vor ajunge învingători, Marius Crăciun vrea să ofere o viață mai bună familiei sale cu ajutorul premiului de la Ferma.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton