Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, fostul aliat al lui Putin: "Tuturor le era frică de el"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Moroșanu a povestit că s-a întâlnit cu Ramzan Kadîrov, liderul cecel și aliatul președintelui rus Vladimir Putin, în războiul cu Ucraina. Pugilistul român profesionist a mers în urmă cu mai mulți ani în capitala Ceceniei, Groznîi. Luptătorul a declarat că liderul cecen este foarte puternic și multă lume se teme de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați kickboxer din România. Acesta și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 din România, luptând împotriva lui Ștefan Leko. În ultimii ani, Moroșanu a participat la mai multe emisiuni de supraviețuire din România, precum Survivor România și Ferma.

MorosanuMorosanu

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat al președintelui rus Vladimir Putin este considerat un lider foarte puternic. Cătălin Moroșanu a avut ocazia de a-l cunoaște și de a strânge mâna cu el. Kadîrov este acuzat de presă internațională de cruzime cu care și-a reprimat rivalii politici și de implicare în răfuielile lui Vladimir Putin.

Citește și: Cătălin Moroșanu și Elena Marin și-au ales câștigătorul la Survivor 2022:”Se vede că are lecțiile făcute”

Citește și: De ce nu mai poartă Cătălin Moroșanu verigheta:”În momentul în care…”

Citește și: Ministerul Sănătății, anunț despre Iodura de Potasiu:„În caz de urgență determinată de un posibil incident nuclear…'

Citește și: Cum arată un buncăr din București:fără grupuri sanitare și curent, plin de gândaci

Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, fostul aliat al lui Putin

Cătălin Moroșanu a luptat în urmă cu mai bine de cinci ani, în Cecenia, în fața lui Ramzan Kadîrov, aliatul lui Vladimir Putin. Luptătorul român a avut ocazia să îl cunoască pe fiorosul lider din Groznîi. Mai exact, pe 2016, pe 23 august a participat la o luptă în capitala Ceceniei, în cadrul unei gale organiziei de Ramzan Kadîrov. Moroșanu a avut ocazia să strângă mâna liderului cecen. Sportivul a vorbit despre experiența avută cu Kadîrov.

'Era un tip cu barbă roșie, cam mic de statură. A urcat pe ring, după luptă, toată lumea era impresionată de Ramzan Kadîrov. Ramzan Kadîrov e pasionat de arte marțiale, mai ales de kickboxing și de MMA. Toate galele pe care le face acolo (la Groznâi, în Cecenia, n. red.) le face din pasiune. Tuturor era frică de el', a dezvaluit Morosanu, pentru Fanatik.ro.

Moroșanu: „Nimeni nu zice nimic în fața lui”

Fostul campion de arte marțiale din România, a mărturisit că l-a deranjat atmosfera pe care a simțit-o atunci când Ramzan Kadîrov a urcat în ring. Liderul cecen a urcat în ring pentru a-l felicita în urma luptei pierdute în fața lui Zabit Samedov. Reacția celor din jur părea nejustificată la prima vedere, după care a înțeles cine era, de fapt.

'Ramzan Kadîrov este liderul suprem acolo, nimeni nu zice nimic în fața lui. Dar el s-a purtat frumos cu noi, cu invitații. Am avut tot ce am vrut, el ne-a tratat cu respect', a mai spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, ironie la adresa liderului cecen

Presa internațională scris despre Ramzan Kadîrov că este unul dintre cei mai cruzi lideri din zona Cacazului. Cătălin Moroșanu a declarat că Ramzan s-a comportat frumos cu el, dar nu au comunicat prea mult.

'S-a comportat frumos cu noi, m-a și felicitat după luptă. Am stat în stânga lui la masă. Nu am vorbit cu el prea mult, nici nu aveam ce, el vorbește doar rusă, discuta cu traducător. Înțelegea doar rusă, i-am zis și eu `Hello, Mister`, dar atât, nu înțelegea nimic. Ce să îi mai spun? Am vorbit cu alții', a mai spus Morosanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton