Cătălin Măruţă vorbeşte despre presupusa sarcină a Andrei. Când au în plan să facă al treilea copil

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Măruţă a vorbit despre cea de a treia sarcină a Andrei. Artista a fost văzută intrând de curând în clinica în care a născut cei doi copii pe care îi are! 

Cu toţii aşteptăm cu sufletul la gură ca Andra şi Cătălin Măruţă să ne dea vestea cea mare, că vor avea şi al treilea copil. Iată că mai avem de aşteptat ceva timp, până când Eva, micuţa lor, va mai creşte.

Prezentatorul, dar şi Andra au confirmat că vor o familie mare, aşadar vor face şi al treilea bebeluş. Deşi cântăreaţa a fost văzută în clinica în care a născut, ea nu este însărcinată, conform spuselor soţului ei. Probabil Andra a mers acolo pentru câteva controale.

„Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. (n.r. – zâmbește ) Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată. Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, a spus Cătălin Măruţă pentru Click.

Andra a fost surprinsă la clinica doctorului cu care a născut de două ori

Anul 2019 este anul graviduțelor din showbiz și nu ne-ar mira ca și Andra să se numere printre ele. În ultimul timp, în presă s-a tot speculat că Andra ar vrea să devină mămică pentru a treia oară, iar acum iată că a fost surprinsă când pleca de la clinica medicului cu care a născut de două ori, potrivit cancan.ro. Soția lui Cătălin Măruță a ieșit extrem de fericită din clinică și asta de multe de bănuit.

Deocamdată nu se știe exact ce a făcut Andra la clinică, însă ne putem da seama că totul a fost bine, iar răspunsul pe care i l-a dat medicul a fost unul pe care îl aștepta, având în vedere că era cu zâmbetul pe buze. Acum, nu rămâne decât să așteptăm să vedem dacă Andra și Cătălin Măruță vor face vreun anunț și dacă numărul vedetelor însărcinate din showbiz-ul românesc va mai crește cu încă o viitoare mămică.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton