Cătălin Măruță a primit un apel de la Andra în timpul filmărilor: "Nu mă panica"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. De asemenea, cei doi au una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă. Recent, Cătălin Măruță a filmat un podcast cu Cosmin Seleși, iar în timpul filmărilor a primit un apel de la soția sa. Ce i-a spus artista, chiar la miezul nopții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 14 ani, fiind apreciați de multă lume. Prezentatorul tv și îndrăgista artistă au doi copii, David și Eva, iar împreună formează o familie minunată. Andra și Cătălin au o relație unită, iar comunicarea și încrederea sunt principalele motive pentru care mariajul lor rezistă.

Andra l-a sunat pe MarutaAndra l-a sunat pe Maruta

Recent, Cătălin Măruță a filmat un podcast cu Cosmin Seleși, iar în timpul filmărilor, prezentatorul tv a fost sunat de Andra. Artista l-a sunat pe prezentatorul tv pentru a-l întreba unde este și ce face. Iată cum a reacționat Cătălin Măruță.

Citește și: Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile:„E o cură pe bază de…'

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și: TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022:„Las lucrurile să vină de la sine'

Citește și: Andreea Bălan, mesaj înainte să plece la America Express:”În lumea mare plec. Cu anxietatea, atât”

Cătălin Măruță a primit un apel de la Andra în timpul filmărilor

Recent Cătălin Măruță a filmat un podcast cu Cosmin Seleși, iar în timpul filmărilor, prezentatorul tv a fost sunat de Andra, soția sa. Filmările podcast-ului au durat până la miezul nopții și în timpul acestora, Andra l-a sunat pentru a-l întreba unde este. Prezentatorul Tv i-a spus soției sale că este cu Cosmin Seleși, iar în primă fază nu l-a crezut, deoarece în timpul discuției telefonice, a auzit ușa în casă și a crezut că Măruță este acasă.

Măruță a încercat să o liniștească pe Andra, care se panicase. Prezentatorul tv a spus că poate este pisica, dar Andra i-a explicat că animalul de companie este chiar în brațele sale. În final, Măruță i-a spus că el și Cosmin Seleși înregistrează pentru podcast.

Andra: Am crezut că ești acasă, puiu.

Măruță: De ce? Ai auzit că s-a auzit ușa la casă sau ceva?

Andra: Da, am crezut că ești prin casă.

Măruță: Nu, iubire, sunt cu Cosmin. Poate e pisica.

Andra: Pisica e la mine în brațe.

Măruță: E altcineva prin casă?

Andra: Nu mă speria! Că tu nu filmezi acum!

Măruță: Iubire, noi chiar filmăm la podcast.

Andra: Iubire, nu mă face de râs.

Măruță: E panicată întotdeauna. Pun pariu că dacă mă uit acum pe aplicație are toate luminile aprinse.', a fost discuția telefonică a celor doi, din timpul podcast-ului.

Andra, secretul căsnicie ei și a lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, la Târgu-Jiu. Au împreună doi copii, David și Eva. Cei doi sunt admirați pentru căsnicia lor solidă pe care o au și multă lume este curioasă să știe care este secretul mariajului lor. Artista ne-a vorbit despre relația pe care o are cu prezentatorul tv.

Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine', ne-a declarat Andra.

Ce spune Andra despre un posibil divorț

Întrebată despre un posibil divorț, Andra a mărturisit că ea și Cătălin Măruță nu au luat în calcul un astfel de scenariu. Vedeta a declarat că nu au avut certuri foarte mari în cuplu și speră ca relația lor să dureze mult timp de acum încolo. Andra și Cătălin Măruță își acordă spațiu unul altuia ori de câte ori este nevoie.

După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină', a mai spus artista.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton