Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene. Pe cine va înlocui iubitul Ramonei Olaru la TV

 Borcilă Andreea
.

Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene. Sportivul nu este la primul său proiect în televiziune, așa că are experiență să apară pe micul ecran. Totodată, s-a pus problema doar de o înlocuire temporară, de numai două săptămâni. Iată despre cine este vorba! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene. Cătălin Cazacu este campion la motociclism, iar în urmă cu opt ani a devenit campion la Romanian Superbike. Cătălin Cazacu a câștigat simpatia publicului după ce a participat la Exatlon. Ulterior, a făcut parte dintre concurenții de la emisiunea Splash! Vedete la apă. 

catalin-cazau-7catalin-cazau-7

Cătălin Cazacu s-a numărat printre prezentatorii de la Vulturi de noapte, alături de Victor Slav și de Giani Kiriță. Tot în trustul Kanal D, Cătălin Cazacu a fost prezentatorul emisiunii Cash Taxi. Sportivul a semnat, la un moment dat, și contractul cu TVR pentru emisiunea Distracțiile lui Cazacu. Puțini fani știu, de fapt, că sportivul are un băiat adolescent, pe nume Andrei, dintr-o relație mai veche. 

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă:„Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine'

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă.Are un trecut amoros controversat

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai dificile momente din viața sa:”Am plâns pe toate canapelele din televiziuni”

Citește și: Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră:„Am făcut foarte multe compromisuri' / EXCLUSIV

Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene

Potrivit Cancan.ro, și emisiunea Showbiz report, de la Antena Stars, va suferi modificări, după ce s-au produs mai multe schimbări în interiorul trustului Intact. Așadar, și prezentatorii emisiunii, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, au aflat despre ce este vorba. Prin urmare, solistul trupei Alb Negru va fi înlocuit de Cătălin Cazacu, care are experiență în a apărea pe micul ecran. Totul este o decizie temporară, fiind vorba despre o înlocuire de câteva săptămâni. 

Emisiunea de la Antena Stars urmează să se mute pentru o scurtă perioadă la malul mării. Andrei Ștefănescu a aflat că filmările se suprapun cu cele de la emisiunea lui Nea Mărin, acolo unde ia și el parte. Astfel, conducerea ar fi trebuit să găsească un înlocuitor pentru el, iar varianta cea mai potrivită ar fi fost Cătălin Cazacu. Totodată, sportivul nu a confirmat sau infirmat participarea la Showbiz report. Decizia conducerii de a-l schimba pe Andrei Ștefănescu nu va fi decât temporară. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se vor căsători la malul mării

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc necondiționat și au planuri mari împreună, deși formează un cuplu de foarte puțin timp. Aceștia au oferit un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia au făcut publice primele detalii despre nuntă. Sportivul știe care este locația de vis, iar asistenta TV are deja în minte inelul de logodnă pe care și-l dorește.

Cei doi tineri nu sunt nici măcar logodiți, însă sportivul are planuri mari alături de frumoasa lui iubită. Mai mult decât atât, acesta a declarat clar că la nunta sa nu se va fura mireasa.

Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’, a declarat el la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton