Cătălin Cazacu o atacă pe Ramona Olaru la doi luni de când și-au spus adio: "Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit"

 Radulescu Ruxandra
.

La scurt timp după despărțirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, s-a zvonit că motociclistul ar avea o nouă iubită. Fostul campion la motociclism a vorbit deschis despre acest aspect al vieții sale, după ce el și asistenta TV și-au spus „adio”. Acesta nu a rezistat să nu facă o remarcă ironică la adresa Ramonei Olaru, care a postat un buchet de flori primit de la un bărbat misterios la câteva zile de la despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit după doi ani, în care au făcut tot ce le-a stat în putință ca iubirea lor să funcționeze. Iată că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Asistenta TV și-ar fi găsit un nou iubit, la doar două zile de la despărțire, când a postat un buchet de flori primit de la un bărbat misterios. Ulterior, s-a zvonit că și Cătălin Cazacu ar avea o nouă parteneră din trustul Antena 1, care este reporter. Cazacu și presupusa iubită nu s-au afișat oficial. Iată ce a declarat motociclistul despre situația lui amoroasă!

captura-de-ecran-2023-03-06-160235captura-de-ecran-2023-03-06-160235

Cătălin Cazacu o atacă pe Ramona Olaru la doi luni de când și-au spus adio

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au spus „adio”, iar de această dată pare că nu mai este cale de întoarcere, căci asistenta TV și-ar fi găsit deja un nou iubit. Ramona Olaru a dat de înțeles că a primit un buchet de flori de la un bărbat misterios, care ar fi noul ei partener. Cazacu a menționat că nu va oficializa prea curând vreo relație, dar a criticat-o indirect pe Ramona Olaru pentru modul ei ostentativ de a se afișa pe Instagram.

Citește și: ‘Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține’. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cine este și cum arată tânăra

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: „Mergem la mormânt cu…’

Citește și: Dana Războiu a rămas cu sechele, după 17 ani de televiziune: „Cred că e foarte mult mercur acolo. Mulți colegi au făcut boli grave

„Îți răspund la fel de direct precum mă cunoști: nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus.
Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.', a spus Cătălin Cazacu, pentru Ego.ro.

Cum a reacționat Ramona Olaru, după despărțirea de Cătălin Cazacu

Pe de altă parte, Ramona Olaru  a reacționat ironic, când a fost întrebată de fostul iubit, de către jurnaliști. Frumoasa vedeta a susținut că nici nu mai știe cine este „Cătălin”. Ramona Olaru a declarat că nu este într-o relație și se bucură din plin de această perioadă.

„Nu știu cine e Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită’, a declarat Ramona pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton