Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cine este și cum arată tânăra

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit după un an de relație. Deși cei doi păreau să aibă o relație stabilă, Ramona și Cătălin au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, motociclistul s-a afișat cu noua sa iubită, pe rețelele de socializare. Iată cine este și cum arată noua parteneră a lui Cătălin Cazacu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o relație tumultoasă de iubire. Campionul național la motociclism și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-au despărțit luna trecută, iar Cătălin Cazacu și-și fi refăcut viața alături de o altă femeie.

cazacu si elisacazacu si elisa

Cătălin Cazacu ar avea o relație cu Elisa, una dintre colegele sale de la Antenă. Elisa este numele iubitei sale, iar seara trecută au mers împreună la concertul trupei A.S.I.A. Cazacu încearcă să își țină iubita departe de ochii curioșilor, dar Elisa a început să posteze pe rețelele de socializare imagini cu acesta.

Citește și: Ce afacere și-a deschis Cătălin Cazacu: „Norocul meu este că asociatul se pricepe, altfel ne nenoroceam” / EXCLUSIV

Citește și:Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru: 'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat ultima imunitate

Citește și:Andreea Mantea s-a fotografiat complet nemachiată, după ce a scăpat de acnee: „Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine'

Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru

Campionul național la motociclism și Ramona Olaru s-au despărțit, iar Cătălin Cazacu pare să își refăcut viața amoroasă. Conform GSP, sportivul ar avea o relație cu o colegă de la Antena, Elisa. Relația celor doi ar dura de mai bine de o lună. Frumoasa blondină este activă pe rețelele de socializare, iar de-a lungul timpului a apărut în mai multe clipuri video ale artiștilor de la noi.

Cătălin Cazacu și noua lui iubită, Elisa, au fost împreună la concertul trupei A.S.I.A. Aceasta a postat la InstaStory o imagine în care i se vede mâna lui Cazacu. Deși nu au confirmat public relația, Cătălin Cazacu și Elisa au postat aceleași imagini de concert.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit după un an de relație

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație tumultoasă, cu multe despărțiri și împăcări. Cu toate astea, povestea lor de dragoste părea să fie una puternică, iar cei doi voiau să își unească destinele.

Ei bine, se pare că neînțelegerile ar fi intervenit în relația lor, iar în luna februarie Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit definitiv. Anul trecut, cei doi au mers în vacanță în Grecia, iar Cazacu a cerut-o în căsătorie pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Răspunsul Ramonei Olaru a fost unul afirmativ, dar în cele din urmă relația lor a luat sfârșit.

Ramona Olaru a plecat în Budapesta

Nici Ramona Olaru nu o duce mai rău. Asistenta de la Antena 1 a mers weeknd-ul trecut la Budapesta, pentru a se relaxa departe de stresul din București. Mai mult, internauții sunt de părere că blondina și-ar fi găsit deja un partener.

Cu toate acestea, Ramona Olaru le-a dat replică acestora, dând de înteles că nu ea ar fi fost cea care a ales să aibă o relație cu altcineva. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare, dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!', i-a răspuns Ramona Olaru unui fan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton