Catălin Botezatu, sfat pentru Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit: "Când se ajunge la mutilare, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți la tot"

 Cica Cristina
.

Cătălin Botezatu s-a arătat șocat la auzul veștii că Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Designerul comenteză situația și are și un sfat pentru fosta asistentă TV.

1.-Daniela1.-Daniela

Cătălin Botezatu nu este de acord cu violența, indiferent de circumstanțe și condamnă cu fermitate comportamentul iubitului Danielei Crudu.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri.

Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei 'și-o cere', așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Îmi pare rău pentru Cruduța este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat„, a spus Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu susține că poate înțelege o dragoste cu năbădăi, dar nu și atunci când se ajunge efectiv la mutilare ca în cazul de față. În opini sa, indiferent că ar fi vorba despre iubire, bani sau aventură o astfel e relație nu merită, iar Daniela Crudu ar trebui sa o ia de la capăt.

Citește și: Mesajul tranșant al lui Virgil Ianțu, după ce Daniela Crudu a fost bătută. „ Pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…'

Când o femeie ajunge la un astfel de moment în relația ei, este clar că nu mai există iubire. Sau poate fi și o iubire cu năbădăi, dar repet, una este să mai atingi în glumă sau să îi dai o palmă ușoară unei femei, lucruri cu care nu sunt de acord, dar în fine… poate fi o dragoste de acest gen în unele relații, și alta este când se ajunge ca aici la mutilare! Îngrozitor! Accentuez, când lucrurile se întâmplă așa, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți naibii la tot, fiindcă nu mai este respect și nu mai este nimic care să te țină lângă acel bărbat. De aceea, cred că Daniela trebuie să își urmeze calea și punct! Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!„, a mai menționat designerul.

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit

Daniela Crudu a trecut prin momente șocante în acest weekend, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Citește și: Gigi Becali, despre Daniela Crudu: „Probabil îi place și violența'

În urma informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, însă Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menționat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!, a declarat Ana Crudu.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cum se simte Daniela Crudu. Tatăl ei oferă noi informații: „Toate merg spre…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton