Cătălin Botezatu, prima apariție publică după ce s-a operat. Când revine designerul la TV

 Pirvu Cristina
.

Prima apariție publică a lui Cătălin Botezatu după ce a suferit o intervenție! Creatorul de modă și-a revenit, se simte bine, dar este în perioada de recuperare. Este cu zâmbetul pe buze!

Cătălin Botezatu, după perioada dificilă prin care a trecut, a apărut la TV, în emisiunea lui Teo TRandafir de la Kanal D. Acesta a anunțat că nu se lasă de modă, nici de televiziune, va face în continuare ce îi place.

Este slăbit, dar are ambiție și speranță că totul va fi bine.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine', a spus Cătălin Botezatu.

În urmă ceva timp, Cătălin Botezatu a trecut printr-o operaţie de şase ore, extrem de grea, în urma căreia medicii turci i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism, după ce i se depistase o tumoră canceroasă. Refacerea este un pic mai dificilă pentru Bote pentru că operaţia a venit şi pe fondul unor probleme mai vechi de sănătate şi destul de grave. Designerul are cinci stenturi la inimă.

Catalin Botezatu dupa operatie 1Catalin Botezatu dupa operatie 1

 

Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!'. Cum şi-a împărţit designerul averea

În urmă cu câţiva ani, despre Cătălin Botezatu s-a scris că este mai bogat decât Irinel Columbeanu, averea sa ridicându-se la 100 de milioane de euro. Adevărat sau nu, cert este că designerul a afişat întotdeauna un stil de viaţă luxos, chiar dacă nu a vrut niciodată să vorbească despre banii lui. Bote nu se fereşte să recunoasă faptul că şi-a scris deja testamentul, iar averea a fost împărţită cum a considerat de cuviinţă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton