Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor, după ce i s-au montat 5 stenturi la inimă: "Iau medicamente și țin un regim foarte strict. Trebuie să..."

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor, după ce i s-au montat 5 stenturi la inimă. În vârstă de 55 de ani, designerul de modă a fost operat de cancer în Turcia și are montate la inimă cinci stenturi. Creatorul de modă trebuie să meargă la control, deoarece a trecut mult timp de când nu a mai fost la medic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor, după ce i s-au montat 5 stenturi la inimă. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi. În urmă cu trei ani, a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Deși acum se simte bine, Cătălin Botezatu trebuie să meargă la control.

catalin botezatu operatiecatalin botezatu operatie

Botezatu este foarte ocupat cu proiectele sale, iar anul acesta a apucat să stea în țară doar trei săptămâni. În restul timpului a fost plecat la marile evenimente de modă ale lumii sau a plecat în vacanțe. Cu toate astea, creatorul de modă recunoaște că are nevoie de odihnă, iar atunci când are ocazia nu face acest lucru.

Citește și: Cătălin Botezatu, un nou mesaj acid către designerul lui Carmen Iohannis, după ce a criticat rochia Primei Doamne de la funeraliile Reginei Elisabeta:„Dacă s-a supărat, de aceea nu mai plouă astăzi'

Citește și:Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani:”Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru…”

Citește și: De ce a fost Călin Doboș condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.Esteticianul vedetelor, acuzat de moartea unei paciente

Citește și: Alina, tânara ucisă și abandonată pe un câmp, a fost înmormântată.Ce mesaj a lăsat înainte de tragedie

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor, după ce i s-au montat 5 stenturi la inimă

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din România. Designerul de 55 de ani este foarte ocupat și greu își găsește timp pentru a se relaxa. Botezatu a declarat că reușește să adoarmă doar cu ajutorul pastilelor, dar nu se plânge că muncește mult, deoarece este pasionat de ceea ce face.

De-a lungul anilor, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar în 2020 a suferit o operație în Turcia. Celebrul om de modă a declarat recent că va trebui să ajungă iar la medic. De această dată, însă, doar pentru un control de rutină.

Cătălin Botezatu va ajunge, din nou, pe mâna medicilor

În 2020, Cătălin Botezatu a fost operat de cancer în Turcia și are montate la inimă cinci stenturi. Creatorul de modă nu a mai mers la control, iar acum a decis să lase munca deoparte și să meargă la doctor. Acesta urmează cu strictețe un tratament medicamentos și un regim alimentar strict.

'Nu mă odihnesc… Când mă pregătesc să dorm, este adevărat că întotdeauna folosesc tot felul de pastiluțe bio… Sunt bine și cu sănătatea. Eva Pavel chiar azi m-a sunat și mi-a zis că trebuie să facem ceva să merg totuși anul acesta la un control, la medic, să vadă cum stau cu cele 5 stenturi. Trebuie control tot timpul. Au trecut ceva ani de când le-am pus. O să ajung, o să merg și acolo. Și o să fie bine. Oricum, iau medicamente, țin un regim foarte strict. Este ok', a spus Botezatu pentru Fanatik.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

Designerul are probleme de sănătate de ani buni, iar în urmă cu doi a reușit să învingă cancerul. Începutul anului 2020 a fost unui extrem de dificil pentru el. Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon.

Atunci a fost operat de patru ori și a fost nevoie să facă chimioterapie. „Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem toți, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea', mărturisea la acea vreme Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton