Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu: „Lăsând deoparte că e foarte frumoasă, e femeia cu care...”

 Martin Lorena
.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Mihaela Rădulescu. Toată lumea știe că designerul de modă este extrem de interesat de femeile frumoase din showbizul românesc și nu numai. Acesta mereu și-a spus punctul de vedere cu privire la femeile care ocupă primele pagini ale ziarelor. De această dată, Cătălin Botezatu a făcut o serie de declarații cu privire la Mihaela Rădulescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a fost, este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. Acesta este cunoscut pentru gusturile sale delicate atunci când vine vorba de femei. De această dată, designerul a vorbit despre Mihaela Rădulescu, menționând care este părerea lui sinceră despre divă.

1-Catalin-Botezatu-11-Catalin-Botezatu-1

Acesta a declarat că Mihaela Rădulescu este femeia cu care ar putea petrece timpul pe o insulă pustie. Cătălin susține că o apreciază pe brunetă atât pentru frumusețea sa, cât și pentru inteligența de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Citește și: Poliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu!Ce amenzi au acordat oamenii legii

Citește și: Cum arăta Cătălin Botezatu în tinerețe.Fotografiile au fost făcute publice acum

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere:„Lacrimile îmi curg șiroaie'

Citește și: Problemele cu care Gabriela Cristea se confruntă de când e mamă:„Am dormit în trei paturi….'

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Mihaela Rădulescu

Cătălin Botezatu a afirmat faptul că dacă ar fi nevoit să meargă pe o insulă pustie alături de o vedetă, el ar alege-o pe Mihaela Rădulescu. Se pare că pe designer nu îl atrage doar aspectul fizic al divei, ci și modul de gândire.

'Dacă e să iau o divă cu mine, pe o insula pustie, dar care să nu fie deja luată de un alt bărbat, aș alege-o, cu siguranță, pe Mihaela Rădulescu. Lăsând deoparte că este foarte frumoasă, este femeia cu care ai ce să vorbești, nu te plictisești, e genul sălbatic, căreia îi place aventura, iubește sporturile extreme. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii.', a spus el pentru Playtech.

„Cred în ciorba reîncălzită'

Cătălin Botezatu a recunoscut că pentru el există momente în care este în regulă să se întoarcă la femeile care au trecut prin viața lui. Acesta susține că o face constant și că este un lucru extrem de bun, având în vedere că a avut experiențe cu multe doamne și domnișoare frumoase atât din showbizul românesc, cât și din afara lui.

„Eu, unul, cred în ciorba reîncălzită, în dragoste. Dacă a existat iubire cu adevărat, unde a fost foc, mai mocnește ceva. De obicei, bărbații caută o femeie care să semene cu marea lor iubire, o caută toată viața. Degeaba ai avut parte de 300 de femei, dacă nu se ridică la nivelul ei, te poți întoarce și după 10 ani la aceeași. Eu reîncălzesc ciorbele mereu, ciorba este foarte variată, în cazul meu', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton